Mart Helme, astu tagasi!

Tiiu Soomer,
ALLKIRJASTA

406 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Sinu ajastu on möödas. Naised, töötegijad ja tavalised head inimesed ei pea kartma, mida sa veel nende kohta ütled. Ei ole normaalne, et haritud, edukad naised tunnevad hirmu Eesti ühiskonnas, sest üks minister annab igal võimalusel teada, et nad pole midagi väärt. Ei ole normaalne, et terve rahvas peab vabandama ministri sõnade pärast.

Ettepanek

Mart Helme peab tagasi astuma ministri kohalt. Kohe.

Põhjendus

Siseministeerium seisab selle eest, et iga Eesti elanik tunneks ennast siin turvaliselt. Siseministri sõnavõtud lõhuvad turvatunnet, solvavad naisi ning ettevõtlikke inimesi ning kahjustavad Eesti mainet. Mart Helme ei sobi Siseministeeriumi juhtima.
Tegelikult on Mart Helme teinud nii palju sobimatut, et igal Eesti inimesel on oma põhjus, miks see mees ei tohiks enam päevagi valitsusse kuuluda. Koalitsioon ei lase teda umbusaldada; rahvana peame oma esindajatele selgeks tegema, et on aeg julgus ja põhimõtted üles otsida ning nende järgi tegutseda.

Mart Helme peab lahkuma!

406 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Allkirjastada saad Id-Kaardi või Mobiil-Id-ga. Ennast identifitseerimata ei saa algatusele allkirja anda.

1. Hr

Helme koht ei ole ei riigikogus, ega ka mitte ministri kohal!

1. 1000 allkirja ja siis?

Kui 1000 allkirja riigikokku saadetakse mis saab edasi? Mis on protseduur, et see mõjutaks Mart Helme tagandamist?

1. Kaua veel

....Ei tõuse käsi alla kirjutama sellisele jurale. Reformistide vägitükid liiga värskelt meeles, sammuti isamaalaste viisamüümised. Kahjuks on kaabude erakond ainus, kes ka tavainimese peale mõtlevad. Vabandan, kui kellegi huvisi riivasin, t