KEELAME ABORDI RAHASTAMISE RIIGIEELARVEST JA VÄLISORGANISATSIOONIDE POOLT

Kenno Põltsam,
Peatatud: 46 allkirja

954 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Peatatud: 46 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Kuna allkirjade kogumise algusest on möödas rohkem kui poolteist aastat, pole võimalik enam algatust uuesti allkirjastamisele saata. Seni kogutud allkirjad on ka anonüümitud.

Põhiseaduse preambul ütleb et Kõikumatus usus ja vankumatus tahtes kindlustada ja arendada riiki, mis on loodud Eesti rahva riikliku enesemääramise kustumatul õigusel ja välja kuulutatud 1918. aasta 24. veebruaril, mis on rajatud vabadusele, õiglusele ja õigusele, mis on kaitseks sisemisele ja välisele rahule ning pandiks praegustele ja tulevastele põlvedele nende ühiskondlikus edus ja üldises kasus, mis peab tagama eesti rahvuse ja kultuuri säilimise läbi aegade. Abort ehk seadustatud emaüsane lapsetapp, mis on ühtlasi kommunistliku režiimi pärand, töötab aga otseselt eesti rahva kui ka üldinimlikuse vastu, ega tohiks olla rahastatav riikliku struktuuri poolt. Ütleme EI abordi rahastamisele meie ühisest rahakotist ja leiame ka, et keelata tuleb välismaised annetused mille eesmärk on toetada kodanikuorganisatsioone mis koguvad vahendeid abordi teenuste kättesaamiseks Eestis. Eesti Vabariigi toimimismeetod olgu "sekkume nii vähe kui võimalik, nii palju kui vajalik" ehk lõppema peab endale vastutöötamine ja propageerima tuleb hakata elujaatavat eluviisi. Hea Riigikogu, Palume täiendada kehtivat Raseduse katkestamise ja steriliseerimise seadust nõnda, et sinna kirjutataks paragrahv mis keelaks abordi rahastamise riigieelarvelistest vahenditest ja välismaa organisatsioonide/eraisikute poolt.

1. Miks mees otsustab naise keha üle?

Alustas sellest, et seda toetust on vaja. Kui mees vägistab lapse, siis laps peab sünnitab selle lapse, kuskohast see noor laps võtab selle raha. Pluss, kui naine, kes soovib last, kuid tekib iseenselik abort ning surnud embrüo jääb naise emakasse, kui naisel puudub õigel ajal võimalus embrüo esilekutsud abort ja abi naistearstilt. Seega naine sureb tüsituste tõttu? See ei olensuurepärane.Mina ei toeta sellist asja.

1. Vaadates milline pooletoobine Kenno on siis ma paneks talle üldse bloki peale, et ei saaks niipalju debiilseid rahvaalgatusi luua.

2. Jälle mingi mees...

Jälle mingi mees tuleb midagi selle teema kohta ütlema. Kui sa last kanda ei saa, siis ole vait selle koha pealt.

Olen lugenud läbi algatuse "KEELAME ABORDI RAHASTAMISE RIIGIEELARVEST JA VÄLISORGANISATSIOONIDE POOLT" ja avaldan toetust oma allkirjaga.