NATO'st välja!

Ragnar Lindepuu, Ragnar,
9054 päeva jäänud

Arutelu tähtaeg:

Algatus on ühisloomefaasis. Esita oma kommentaar.

Ühisloomefaas on mõeldud algatuse tekstile kommentaaride ja ettepanekute kogumiseks — algatust veel allkirjastada ei saa. Ühisloomefaas kestab vähemalt kolm päeva, mille vältel algataja saab muuta nii teksti, tõlkeid kui ka algatuse saajat. Kui algatus allkirjastamisele saadetakse, läheb eestikeelne tekst lukku, ning muuta saab vaid tõlkeid.

Kutsun NATO'st lahkuma. Eestikeelsete inimeste elu on muudetud NATO liikmelisusega elavaks põrguks, iga päev ohverdatakse inimeste muid huve peale militaarsete, et NATO kuradit kui pidevalt uusi hingi vajavat põrgumasinat toita! Meil on sellest küll! Šveits on üks häid näiteid kuidas ilma NATO'ta elavad inimesed hästi ega ei pea söötma oma raha, elu ja armastust võõra kuradi toiduks!

1. Arst

Kutsuge kiirabi!

1. Looduse mees

Vabandust!? kas sellise nõu andis Kreml või EKRE. Nagu aru olen saanud ühele ei meeldi Eesti Vabariik teisele Meie Sini-Must-Valge Toompea tornis.

1. Loe uuesti tekst läbi siis saad aru mis põhjusel :)

2. Küsimus: miks te levitate laimu EKRE aadressil ? Teie teadmiste värskendamiseks: " 2004. aastal sõlmis Keskerakond koostööleppe Venemaa võimuerakonna Ühtse Venemaaga. Lepingu sõlmimise põhjustena on keskerakondlased hiljem välja toonud ühe juhtiva keskerakondlase ärilist huvi /Jana Toom/ saada tänu sellele Venemaal asjaajamises eeliseid, toonaste juhtide usu ja teadmise, et sarnasest koostööleppest on huvitatud ka Res Publica, parteijuhtide hinnangut, et sellise leppe sõlmimine näitab vene valijatele, et just Keskerakonnaga arvestatakse ja Keskerakond on Eesti-Vene suhetes tegija ning lootust, et see parandab Eesti-Vene suheteid." See leping on siiani jõus. Tasuks ka meenutada, kes on käinud viimased korrad Venemaal ja kelle käikude kohta pole aruandlust esitatud??? Eeldaks, et inimene, kes midagi laimavat väidab, teeb enne kodutööd ja alles siis pruugib meedias suud! Aga tänapäeval tundub, et seda on palju nõutud? Igatahes soovin fakte millele toetute EKRE puhul? Aitäh!

3. Ja reformi pea esindaja teeb koostööd venemaaga, või siis selle abikaasa. Las ma arvan. Sa kindlasti valisid selle reformika, ja meie kannatame nüüd. Mina valisin EKRE, kes on kõigi siukeste maksude vastu, geide vastu. Koroona pole haigus. Mis nüüdseks on juba tõsi. Ja ikka vaja laimata. See on puhas haigus teil. Kindlalt pede.

2. Looduse mees

Ma olen küll aastates aga mitte nii loll,et Ema keelsest tekstist aru ei oleks saanud. Tundub nii,et kutsuge tõesti kiirabi!

1. Poleks emakeele tunni ajal puupiiritust joonud siis oskaks ka selle sõna õigekeelselt välja kirjutada!

3. Fuck you NATO

Nato Go home!

1. Looduse mees

Huvitav! püütakse midagi öelda aga salajas hoides oma nime.... miks? Sest tarbitakse NATO julgestust meie taevale ja kodumaale. Aga tegelikult püütakse olla meelejärele kremlile ja putini valitsusele. Kui neid sõnu kirjutas Eestlane siis tema pole õppinud sellest mida Okupatsioon meile kui Riigile ja Rahvale põhjustas. Kui aga muu keelne sovetski kes toodi siia ja ei ole soovinud meie ühiskonda lõimuda siis on arusaadav.

1. Peale nõukogude okupatsiooni vaenuliku riigi poolt, millest noored oleme võib-olla maitsnud vaid 1/7 saabus üleminekufaas kus saime oma 30 aastat sisulist kaitseimitatsiooni poolvaenuliku Lääne poolt. Täna on meil pilt selginenud, uue poolokupatsiooni poolt represseerituid tekib juurde nagu seeni peale vihma. Võib-öelda, et poolvaenulik Lääs aitas meid eksortida Vene okupatsiooni alt sinna kus kasvab meie vaba meel, pidades teepeal oma poolokupatsiooni. Lääs ja Venemaa on sündiud sõpradeks, Vene sõdurisaabad pole kunagi Lääne pinnale oma kanda kinnitanud ja seetõttu puudub Lääne inimestel igasugune kokkupuude Vene sõduriga oma pinnal, omakorda seetõttu pole tekkinud ka võitlusvaim Vene vastu võitlemiseks.

2. Kas Nursipalu ütleb midagi? Ehk tuleks siin ka kodutööle rõhku panna? Kui kinni olla ainult Kremlis ja Venemaa presidendis V.Putinis, siis võib nii mõndagi väga olulist maha magada, mis ei olegi seotud Kremli ega Venemaa presidendi V.Putiniga.

3. Küll aga oleme õppinud seda, mida Lääne sõjaliit meile aastatega põhjustas, ise veel täiemõistuslik olles sel ajal!

2. Totaalselt debiilne jutt.

Kui Eesti võiks olla neutraalne nagu Šveits siis peaks alustama sellest, et vahetame välja oma naabri Venemaa. Naabriks sobiks siis Saksamaa, Prantsusmaa, Austria või Itaalia. Seejärel peame riiki vedama triljoneid tonne pinnast, et riigipiir oleks mägine nagu Šveitsis. Lisasks siis veel selle, et Šveits on NATO partner samamoodi nagu Soome või Rootsi. Ülineutraalne Šveits on Venemaale peale pannud sama ranged sanktsioonid nagu Euroopa Liit. Neutraalne Šveits on jaganud paljude miljonite eurode eest varustust Ukrainale. Muidugi neutraalselt. Neutraalne Šveits on ammu juba poole valinud.

1. Nimetatud Lääne riikide pinnale pole Vene sõdur oma saabast toetanud, neil puudub kogemus Vene sõduriga oma pinnal ning sellest tulenevalt puudub ka võitlusvaim Venega võitlemiseks. Saan aru, et Eesti asub geograafiliselt haavatavas kohas kuid meie sitkus ja taluojamõistus korvab sellegi.

3. Spekulatsioonidele

Rahvaalgatuse algatajana pean vajalikuks kommenteerida, et Venemaa ega ka selle valitseja(d) ei ole kunagi onud minu infoväljas. Nagu kalad järves ei uju järvekaldal metsas toimetavate oravate heaks ega vastupidi.

1. Ei sõjale

Meil on oma riik Eesti Vabariigi me ei vaja võõraid siia, kes saavad meid orjastada me saame ise kaitsta enda isamaad.mitte õhutada vaenu meie ausate Eesti Vabariigi kodanike vastu.Ei Natole ei Eurole.

1. Ma mõtlesin sama, NATO klassikaline tuumik on olnud kolonialist-riigid, oli ainult aja küsimus millal nad hakkavad oma uusi kolooniaid ressurssidest tühjaks pumpama. Pluss USA kes tappis indiaanlased ja võttis nende maa, arvestades, et eestlasi peetakse suhteliselt loodusrahvaste sarnaseks võime aimata millises suunas rong liigub.

2. Oh püha lihtsameelsus! Ukrainal on oma riik ja nad saavad end ise kaitsta. Elu näitab, et ega ikka ei saa küll. Ilma lääne abita oleks Ukraina juba okupeeritud ja lakanud olemast. Sama käib Eesti kohta. Hakkame ise tanke ja lennukeid tootma? Allveelaevu? Lennukikandjaid? Loome tuumarelva? Pagan, Putini trollid on ka siia pugenud.

2. Looduse mees

USA kui selline tekkis palju hiljem - algul oli ikka valgete Eurooplaste maade avastamine ja vallutused. Aga millisest rahvusest nad kõik olid ei ole selge. Aga selge on see,et praeguses USA - s on ka eestlased seega ka meie endi rahvuskaaslased on Indiaanlaste hävitamisele kaasa aidanud kas nii või.

1. Ma ei ole pädev kommenteerima kui palju eestlasi osales Ameerika vallutamisel, tean, et paljud eestlased pagesid maailmasõja või maailmasõdade ajal paadiga Rootsi, sealt edasi Kanadasse. Osas USA eestlased võisid jõuda sinna Kanadast, osa on ajude väljavool jne, Kuid faktiliselt, tolereerides seda monstrumit ja tehes sellega koostööd kiidame heaks vallutamise teo ning sellise teguviisi.

3. Olen täpselt nõus!!!

Minu hääl ka, et me lahkume NATO's välja!!!

1. Nõus!

NATOst - välja!

1. Looduse mees

Kui Natost välja tahte ja iseseisvat Riiki mis oli ka minu soov kui venemaa okupatsioonist vabanesime siis peaksime praegu vähemalt 20% skp`st sõjalise võimekusele panema. Aga kui oleme hädas isegi 2%. Miks Soome ja Rootsi püüavad Natosse praegu kuigi nende majandus ja relva võimekus on kümneid kordi parem. Kas meie inimesed on selleks valmis - kahtlen väga. Seda oleks pidanud juba 30 aastat varem alustama mitte vinguma,et palk väike ja süüa ei ole. Paha siga mitu viga kord maa külmunud kord kärss kärnas. Teiseks on imikrant see keda siia toodi okupatsiooni ajal kui meie kohalikke tapeti ja siberi veeti ja nende vara endale võtsid. Teine asi on sõja põgenikud millises seisus ka meie endi sugulased ja esivanemad olid. Kahju,et see on meelest läinud osadel inimestel! See on selge,et selline aktsioon on vaid toetus kremlile.

1. Antud rahvaalgatus võtab realiseerumiseks vähemalt 30 aastat intensiivset lobitööd. Sellised otsused ei sünni üleöö. Hetkel aga, sõja olukorras, on NATO'le makstav tasu mida Lääne hellitatud memmepojad tahavad nende saabast lutsides, et tasuksime neile, liiga kõrge. Olen ettevõtlik inimene, ärivaist on mul hea. Ütlen ausalt, kui midagi on soodne müüa siis kaupmehe klass müüb selle esimesena. Nii ka antud rahvaalgatuse näol mina.

2. Palun välja!!

Palun teeme selle asja ära. Ma vihkan NATO't kogu südamest ja hingest!! Kohalik võim surus mu prügikasti, et NATO rahvastele minu leiva kulult andamit pugeda. Ma parem elan pommirahe all kui prügikastis!!!!!

1. Looduse mees

Oi kui tubli mees! Nagu uus putin kohe. Või oledki Eestis selle Peipsi taguse riigi esi terroristi asemik. Vähemalt teksti sisu on selli. Üks selline lõuapoolik käis vene vägede vallutatud ja rüüstatud Donetskis aga praegu on ta arestimajas.

1. Kui NATO võtab andamiks su õndsa vanaduse või vanaduses tavaliseks peetava õndsuse seisundi, et veel väheke ülbemalt seal Alpides peesitada sinu loomuliku terve elu kannatatud väljateenitud õndsuse kulul siis on sinu kord kiunuda nagu valus rott. Mina ei karda sõda, ma kardan ülekohut ja sinusuguseid sildistajaid. Ma ei ole kunagi venele pugenud erinevalt sinust.

2. Looduse mees

Jutt on sul ilus aga sisu ei ole ja mis puutub pugemisse siis loe oma kirjutist ja küsi endalt kas sellel ka mõtet on. Tundub nii,et sellega toetad vaid Okupante mitte oma Rahvast.

1. Need NATO rahvad ei ole meile mittemingisugune oma rahvas! Üheksakümnendate lõpul olime nii pimedad nende suhtes kuivõrd NATO'ga liitumine oli hetkel ka sõjaliselt soodne käik meile. Täna on nad lihtsalt uued okupandid meile.

3. Rahva rahustuseks

Ütlen veel eelpoolsõimajate ainetel, et EKRE tõrvikurongkäigul pole kunagi käinud ja pole kavatsust olnud ka kunagi minna sinna. Venet ega Putinit pole kunagi toetanud ega mõttekaaslane olnud (võib-olla üksikutes humanitaarniššides aga kindlasti mitte midagi sõjalist ega maailmapoliitilist), pole ka vaenlane otseselt olnud, lihtsalt ei suhtle. Nagu rebane ja hunt, koos nad jahti ei pea aga üksteist ei pure ka. Täna ma näen ja olen juba tunda saanud, et NATO on meile peamine vaenlane, mis vaenulikkuselt ületab Venemaad täna mitmekordselt. Indiaanlane tahtis nendega koostööd vähe pikemalt, täna neid enam ei ole ja nende maa kuulub juba NATO tuumikmaade vallutajatele.

1. Looduse mees

Kui mina euro liidu ja Nato vastu olin ja lipp oli väga kaua pooles mastis selle pärast. Siis sinu sugused kahepaiksed lõõpisid minu kallal. USA mis see on? tundub,et sa seda koolis õppinud ei ole. See riik sai alguse kes Indiaanlasi ja piisoneid hävitas just meie sugustest valgetest Euroopa päritolu inimestest. Ma ei saa tõesti aru kes selle nime taga mõttetut mula kirjutab - soovitan arsti poole pöörduda. Minu suguvõsa saatust kujundas vene okupatsioon. Kes võeti vene sõjaväkke kes läks ise sakslaste poole - kes hiljem sunni viisi saksa poolele. Keda küüditati siberi ja sealt elusana enam tagasi ei saanud kes põgenes üle mere. Ning sina ajad sellist lolli jama siin. Kreeka keeles erapooletu on idioot.

1. Kahjuks sinu arvamusavaldused ja elulugu minu otsust antud küsimuses ei muuda. Ma ei tea mida teie Nõukogude ajal üle elasite aga minu jaoks on selge see, mida ma NATO ajal olen pidanud kannatama ja sellega on kõik!!!! USA ongi Lääne-Euroopa vallutajate loodu, Eesti hõimu nägusid sa seal vallutajate peas ei näe! Lääne-Euroopa värdjad välja siit!!!

2. Looduse mees

Kes minevikku ei mäleta elab tulevikuta.

1. Peace!

3. ja euroliidust ka välja!

Alles siis saaks öelda -iseseisev ja vaba riik!

1. Ja Eesti Kroon tagasi! ;) Põhiline oleks selle "sõjalise teene" otsast ära ronida, aga häda tõi ka Eurorahade vastuvõtmine.

4. Miks selline häma?

NATO-st välja? Parem siis kohe juba algatus " Tagasi Venemaa koosseisu". Elasin selles rahvaste vanglas 27 aastat, tänan, EI! Mis küll toimub inimese ajus, kes arvab, et Eesti suudab üksi, ilma liitlasteta eksisteerida? Selle KGB diktaator- terroristi naabruses, kes viib läbi ühe rahva genotsiidi, sest see rahvas ei soovi elada Kremli nukuriigis. No kui hästi läheb, siis võime ka Valgevene taoliseks saada.

1. Kui siin NATO's hästi läheb, siis võime Haiti taoliseks saada.

5. Euroopa kolooniate nimekiri

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_former_European_colonies#:~:text=List%20of%20former%20European%20colonies%201%20North%20America,Berbice%2C%20Essequibo%2C%20Demerara%20Surinam%20France%20%5B%20edit%5D%20 Siit lingilt peaks saama lugeda Euroopa kolooniate nimekirja. Sõjalise konksu väljasaamise vajadus täna peaks olema ilmselge, mistahes jubedusi eelpoolkõnelejatega Nõukogude Liidus ei tehtud. Suhkruroogu meil ei kasva, aga muid taevalikke rikkusi mida röövida on meil ühiskonnas küllaga.

1. Looduse mees

Oi kui tark mees! Nüüd saada venemaa kolooniate nimekiri ka,et saaksin sinu mõistust kontrollida.

1. Nimekirja lõpus Euroopa all on Venemaa kolooniate nimekiri seal täitsa olemas!

2. Peale Venemaa koosseisulisi kaotusi on Lääs hakanud oma endist puhvertsooni ressurssidest tühjaks tõmbama

Enne Venemaa kaotusi Ukraina sõjas oli Lääs Eestile veel mingi sõber, aimates ja planeerides, et puhvertsoonina võime Venemaa jõudmist nendeni pidurdada. Täna Lääs näeb, et Venemaa koosseisulised kaotused on nii suured, et Eestit nad puhvertsoonina enam ei vaja ja seetõttu sõpra mängida (nii-öelda ootuses, et puhvertsoonina hakkaksime nende eest võitlema) nad enam ei viitsi. Seetõttu on hakatud armutult nagu oma kolooniat ressurssidest tühjaks tõmabama. Ma ei tea võib-olla maale ei ole see jõudnud, et linnas on Läänega suhe ikka nagu elav põrgu juba täna.

1. haiguste ravi

Vaatan, et see algatus pole veel valmis. Algatajale soovitaksin rahulikku tuba, tervislikku toitu, vaikset muusikat .. siis võib ju tervis taastuda ja vajadus lollusi kokkukirjutada väheneb.

1. vot nii

Нафиг надо это НАТО

1. ÕIGE!

Välja kõikidest neist kuritegelikest organisatsioonidest: NATO, EL, WHO, ÜRO jt. Aitab! Nad on meile vaid kahju teinud igas valdkonnas - meid vaeseks ja haigeteks teinud ning kõik nad pingutavad elu eest, et ka meie majandus lõplikult põhja lasta, meid immigrantidega üle uputada ja meie varad ning hinged endale saada, et nõustuksime olema perverdid....Kusjuures see on nende plaanides olnud juba peale II maailmasõda..... Rahvusriikide hävitamine ja selle elanike kuni 90% "vähendamine" on neil kõikidel avalikult plaanides. Mürgisüste inimestele pettes tehti nad sigimatuiks, lastele tehakse sama nii mürgiste vaktsiinidega (üha tiheneva vax-programmiga) ning pealesurutud perverssusi propageerides soomuutmise ehk enda keha sandistamise eesmärgil. USA sekkumine meie siseasjadesse ja nende moraalitu ideoloogia järgimine siin on juba liig! Õnneks on ülemaailmselt taastatud ametnike vastutus oma tegude eest alates 01.09.2013 ja ootan huviga, et kõik petised leiaks oma tegudele vastavad kohad.

1. Эстония должна быть независимым и нейтральным государством!

В настоящее время Эстонию активно "тащат" на войну. Понятно, что война для некоторых стран является громадным бизнесом. И на самом деле мировому правительству безразлична судьба всех жителей Эстонии, и в первую очередь эстонцев, это нужно понять прежде всего самим эстонцам. Эстония маленькая, красивая страна со своими традициями: красивый язык, культура, наконец, люди, которые хотят просто Жить, растить детей, а вместо этого навязываются чуждые для Эстонии ценности, однополые браки и возможность поменять свой пол, другими словами, просто кастрировать детей и эстонцев, которые никогда не смогут иметь своих детей. Эстония, проснись!!!

1. НАТО не для нас.

Почему так много комментариев про Путина и Москву? Разве это главное? Главное то, что блок НАТО гораздо более агрессивен, чем Москва. Он пожирает огромное количество ресурсов,которые могли бы остаться в государстве и создаёт множество проблем. При содействии НАТО мы косвенно являемся чуть ли не стороной военных действий России и Украины. Надо ли нам это? Моё мнение НАТО не для нас.

1. да конечно!

2. Looduse mees. Vabadus mis see on?

Meie Riik oli ju 1939 aastani Tema sünnist Neutraalne Vabariik. Selle neutraalsuse hävitas agressiivne IDA NAABER kes jõu ähvardusel tuli Meie maad ja Rahvast hävitama. Küsige endalt miks Soome ja Rootsi liituvad NATOga - olid ju need Riigid neutraalsed väga kaua. Siin on ikka ise süüdi see Rahvaste vangla jõhker veretöö Ukraina Rahva vastu ja varem ka teiste naabrite kallal korda pandud vägivald. Aga enne tuleb vaadata enda kapsa aeda kui teistele kive loopima hakata.

1. Tarkus, tarviline vara

Eeesti vanasõna: lolla ei künta ega külvata, need kasuvad isi. Nagu umbrohi.

1. Mine ravile

Ukrainast veel vähe või venelastele ette sööta. Haige mõtlemine. Kui meile kallale tullakse, siis sõdite üksi terve riigi väärakate vastu või. Kindlalt esimene, kes saba jalgevahel minekut teeb. Mõelge ikka enne kui mingi algatuse teete.

1. "Kindlalt esimene, kes saba jalgevahel minekut teeb" Kui sõda tuleb siis plaanin seda kohapeal nautida!

2. meil on ainult Ameerika meeldib võidelda

2. Nõus

NATOst välja!

1. Rahvaalgatuse loomisest on nüüd aega möödunud. Suhtun suurema lugupidamisega antud valdkonda. Leidsin hiljuti hiilgava idee! Asendada sõjandus-alane läbikäimine Läänega politsei- või uurimisalase läbikäimisega! Nii nagu oli Bill Clinton'i valitsemisajal!

3. вой на болоте

мне показалось или где то кремлевских агент влияния заговорил?

1. Если один арендодатель не подходит, то вы собираетесь поставить другого на это понимание?

То есть жизнь не черно-белая, что нет НАТО = Кремль. Реальность такова, что каждый живет сам по себе и защищает себя.

1. вой на болоте

удручает что инициативу продвигают эстонцы преимущественно из электората ЕКРЕ и радикально настроены против Эстонии не какие то ватники а этнические эстонцы которые должны быть примером.

1. ЭКРЭ никто и никогда не выбирал, просто нет желания косвенно платить за углубление отношений с НАТО из своего кармана. Это связано с тем, что этнические эстонцы всегда обладали сильнейшей глубокой волей к защите.

2. Мать-Земля

Мать-Земля не была счастлива

1. EI oleks tark otsus.

Kui venemaa pommitama hakkab, siis on hilja nutta.

1. Kui Vene pommitama hakkab siis on alati Ameerika altkäemaks taga (vt. sõdasid alates ~1900 a.). Hilja mõelda kui ajud otsas!

2. Kui Ameerikale liiga truu suhtega närvidele hakata käima siis on Venemaa poolne pommitamine mingi hetk enam kui kindel! ~Linnaseadused siin ei eksi!

Olen lugenud läbi algatuse "NATO'st välja!" ja avaldan toetust oma allkirjaga.