Autor Heiki Hanso

Väikese väina elukeskkonna tervendamise eest!

1. 08.08.2016 Kollektiivse pöördumise menetlusse võtmine

Lähtudes Riigikogu kodu-ja töökorra seaduse §-st 152 9, Riigikogu juhatus otsustab: võtta menetlusse Andres Hanso, Vello Runthali, Raido Liitmäe, Ivo Linna ja Heiki Hanso k.a 29. juulil algatatud kollektiivne pöördumine „Väikese väina elukeskkonna tervendamise eest!“ ja edastada see menetlemiseks keskkonna komisjonile. Helir-Valdor Seeder Riigikogu aseesimees

2. 18.10.2016 toimub arutelu keskkonnakomisjonis

Riigikogu keskkonnakomisjonis toimub Väikese väina tammiavade järjekordne arutelu 18. oktoobril kell 14.00. Osalema on kutsutud väinatammi avade initsiatiivgrupi esindajad, mereteadlased ja Keskkonnaministeeriumi esindajad.

3. Keskkonnakomisjoni arutelust tehakse otseülekanne

18.oktoobril kell 14.00 toimub Riigikogus väikese väina avamise avalik arutelu ja veebist on võimalik jälgida otseülekannet: http://www.riigikogu.ee/infoallikad/multimeedia/otseulekanded/#/video=2

4. Keskkonnakomisjoni 18.10.2016 avaliku istungi protokoll ja video

Protokoll: https://www.riigikogu.ee/tegevus/dokumendiregister/dokument/a596b6b7-d9e8-4df8-a742-f9c8a28e9a65 Video: https://www.youtube.com/watch?v=d3H6WKsL_z4&feature=youtu.be

5. Menetlus lõpetati 18.10.2016

Menetlus lõpetati keskkonnakomisjoni 18.10.2016. a istungi protokolliga.

Kas tahad selle algatuse edasise käekäiguga kursis olla?