#kuidasmekestame arutelusarja teemaseminar: tööhõive#kuidasmekestame

Maris Jõgeva,

Algatus on arutelufaasis. Esita oma kommentaar.

44 päeva jäänud
2018. aasta sügiskuudel toimus 32 kogukondlikku #kuidasmekestame arutelu, kus osalejad arutlesid rahvastikutrendide üle ning pakkusid välja lahendusi rahvastiku vähenemisega seotud probleemidele. Üheks aruteluteemaks oli tööhõive - veidi laiemalt me inimvara hoidmine ja arendamine ning inimeste parem kaasamine tööellu.

Ettepanek

Ootame asjatundjaid ja huvilisi 14. veebruaril  kell 13-17 teemaseminarile, mis toimub Tallinnas Tööandjate majas (registreerimine: https://goo.gl/forms/3J9VqfWEExMY1y883) või jagama oma mõtteid siinse algatuse kommentaariumis.

Põhjendus

#kuidasmekestame aruteludel osalejate kogemuste ning arvamuste pinnalt sai kirja mõnikümmend lahendusideed tööpoliitika täiendamiseks, mis on praegu esmasel tagasisidestamisel mõju ning rakendatavuse osas. Kokkuvõtlikult näeb ideid https://kestame.rahvaalgatus.ee/tulemused, enne seminari avaldame siinsamas lehel ka ettepanekuid toetavad ja neile vastu rääkivad argumendid.

Teemaseminari korraldamise eesmärgiks on jõuda ideedest nutikate tegevuste ja/või  oluliste poliitikaettepanekuteni. Olete teretulnud siinse foorumi kommentaariumis kaasa rääkima, või siis kasutama akent #kuidasmekestame arutelusarja protsessi jälgimiseks ja tulemustega kursis olemiseks. Arutelusarjast leiab rohkem infot https://kestame.rahvaalgatus.ee