Peatatud: 18 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud, enam ei saa digiallkirja anda. Kuna algatus ei kogunud seatud tähtajaks vajalikku miinimumi (1000 allkirja), on see praegu autorite poolt peatatud. Rahvaalgatus.ee säilitab kogutud allkirjad ühe aasta jooksul juhuks, kui algatus taasavatakse digiallkirjade kogumiseks.

Peatatud: 18 allkirja
Autor Maarja-Leena Saar

Pole kunagi digiallkirjastanud? Proovi siin!

Selle katsetamiseks mõeldud algatuse juures on Sul võimalus proovida digiallkirjastamist.
Digiallkirjastada on võimalik mobiil ID ja ID kaardi abil. Allkirja saab anda ja tagasi võtta.

Kui tekib küsimusi, siis palun võta meiega tagasisideakna kaudu ühendust (vaata paremal allnurgas on küsimärgiga ikoon - kliki seal!) ja leiame koos vastused.

Heade soovidega,
rahvaalgatus.ee

Kas tahad selle algatuse edasise käekäiguga kursis olla?

1. Nikolay Kopa

Aitäh

1. Mikk

Suur tänu!

Testitud ja töötab.

1. Kristjan Ramann

Probleem hetkel id-nipuga

Praegusel hetkel Estobuntu ja Firefoxiga just id-kaardi link kahjuks ei toimi. Kõik blokkijad jmt on välja lülitatud. Proovin ka Windowsiga edaspidi. Varemalt on toiminud.

1. Kristjan Ramann

Kahjuks ei toimi id-nupp ka Windowsis Firefoxiga. Seega on probleem ikkagi portaalipoolne või tarkvaraline. Samas mobiil-id nupp toimib siin ja seal. Mina aga seda teenust ei kasuta.

2. Kristjan Ramann

Exploreriga kahjuks ei saa isegi praegu sisse logida id-kaardi abil, hääletamisest rääkimata. Viga pidavat olema süsteemipoolne ikkagi ehk siis portaalis ilmselt.

3. Maarja-Leena Saar

Täname tähelepanu juhtimast! Allkirjastamine toimib. Tõrge oli veateate kuvamises. Kui tekib uusi küsimusi, siis palun andke tagasisidet ekraanil all paremal nurgas oleval küsimärgil klikates. Nii jõuab info arendusmeeskonnani kõige kiiremini.