#kuidasmekestame arutelusarja teemaseminar: sündimus#kuidasmekestame

Maris Jõgeva,

Algatus on arutelufaasis. Esita oma kommentaar.

14 päeva jäänud

Arutelu tähtaeg:

2018. aasta sügiskuudel toimus 32 kogukondlikku #kuidasmekestame arutelu, kus osalejad arutlesid rahvastikutrendide üle ning pakkusid välja lahendusi rahvastiku vähenemisega seotud probleemidele. Üheks aruteluteemaks oli sündimus - miks lapsed jäävad sündimata või pered ei tunne end lasterikkuseks piisavalt kindlalt.

Ettepanek

Ootame asjatundjaid ja huvilisi 29. jaanuaril  kell 13-17 teemaseminarile, mis toimub Tallinnas Õpetajate majas (registreerimine: https://goo.gl/forms/jXq4TSfTy4CEdx5D3) või jagama oma mõtteid siinse algatuse kommentaariumis.

Põhjendus

#kuidasmekestame aruteludel osalejate kogemuste ning arvamuste pinnalt sai kirja mõnikümmend lahendusideed laste- ja perepoliitika täiendamiseks, mis on praegu esmasel tagasisidestamisel mõju ning rakendatavuse osas. Kokkuvõtlikult näeb ideid https://kestame.rahvaalgatus.ee/tulemused, enne seminari avaldame siinsamas lehel ka ettepanekuid toetavad ja neile vastu rääkivad argumendid.

Seminari eesmärgiks on jõuda ideedest nutikate tegevuste ja/või oluliste poliitikaettepanekuteni. Olete teretulnud siinse foorumi kommentaariumis kaasa rääkima, või siis kasutama akent #kuidasmekestame arutelusarja protsessi jälgimiseks ja tulemustega kursis olemiseks. Arutelusarjast leiab rohkem infot https://kestame.rahvaalgatus.ee