Tallinnale

Avaldame umbusaldust Tallinna abilinnapea Kristjan Järvanile

  • Oliver Hainsalu
,

Kommentaarid

Autojuhid

Autoga sõitjad ei peaks rohkem peedistama, nemad on need kes linnakassat täidavad. Ega siis see santlaager, kes ei jaksa omale isegi bussipiletit osta ja sõidavad linna kulul, mingeid makse ei maksa. Ainult mölisevad autojuhtide kallal.

  1. Anti, selline kommentaar on üldistav ja halvustav. Antud rahvaalgatuse eesmärk ei ole kellegi peedistamine, vaid abilinnapea ametist tagandamine. Tallinn vajab abilinnapead, kes suudab luua võrdsemad võimalused kõigile linnaelanikele, ükskõik kuidas nad punktist A punkti B saavad. Hetkel pole sageli autole mitte ühtegi alternatiivi ja see ei ole okei.

  2. Hea Anti! Mina olen täiesti päri, et ühistransport peaks olema tasuline ja olen nõus selle eest ka maksma. Olen nii autojuhi, ratturi kui jalakäija rollis. Kõigil sihtgruppidel peab linnas hea liigelda olema. Ps! Jäägem viisakaks.

  3. Raamatupidaja Anti? Nii palju võiks teada, et omavalitsuse tulu tuleb suures osas tulumaksust ja auto omamine ei puutu seega asjasse. Teine teema on, et kuidas saab maksu maksmisel olla seos õigusega avaliku ruumi kasutamiseks? Lapsed ja penskarid peaks käima mööda seinaääri ja kummardama sügavalt iga tööl käiva inimese ees? Kusjuures see käiks sel juhul ka töötu Tallinlase ja ka Harjumaa elaniku kohta.