Samasooliste seaduse ning paragrahvi tühistamine.

  • Hanna-Liisa Kalinina
,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
689 allkirja
ALLKIRJASTA

311 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Tere,olen Hanna-Liisa Kalinina,kahe lapse ema ja abielus ning, seisan hetero paaride õiguste eest❤️ Me elame normaalses ühiskonnas,kus eksisteerivad ema ja isa,mitte 2 ema ega isa. Lõpetame selle rumaluse ja jätame abielu õigused ikka mehe ja naise vahele✊👊

Hetkel antud riigi probleem mis on inimesi häirinud juba selle vastuvõtmisest peale on samasooliste abielu,milleks? Abielu on mehe ja naise liit,mis on püha ja mida ei solgita✊ Lapsed samamoodi tulevad mehe ja naise armastusest,mitte samasooliste vahel? Jätkame traditsiooni ja jätame abielu ikka mehe ja naise vahele,sinna alla kuulub ka kiriklik abielu,kus ei laulatata ilma leerikoolis käimata ja ristimata🌞

Minu ettepanek on see,et tühistada samasooliste abielu seadus,mis tundub ka igati mõistlik,sest 2 meest ja 2 naist omavahel ei ole normaalne . Kui nad soovivad ja tahavad,las elavad omas kodus omaette,mitte ärge tulgu meie ette oma õigusi ja nõudmisi esitama. Samuti nende paraadi toetamine ca 40 000€-ga peab samuti lõppema,sest meil on palju vähihaigeid kes vajavad rohkem abi kui samasoolised. Ma loodan südamest,et riigikogu liikmetel on süda ja mõistus õige kohapeal ja tühistavad antud vastuvõetud seaduse❤️ NB! Kui seadust ei tühistata,pange maks peale neile,näiteks samasooliste maks,kui nad eksisteerivad ennast sellistena siis jaksavad maksta ka,uskuge mind see on riigile kasulik ja vaata kui palju neid kohe ära kaob😂

689 allkirja

311 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Anna sellele algatusele oma allkiri!

Allkirjastada saab vähemalt 16-aastane Eesti alaline elanik.
🚫Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.🚫

Menetlusinfo

Kommentaarid

  1. Laske inimestel elada!

    See kui samasoolised saavad abielluda ei võta ju Teilt midagi ära. Kui abielu nii püha on, kas peaks siis ka tegema seaduse, mis keelab inimestel hiljem lahutada? Me elame 21. sajandil. Aeg, mil inimeste elu kontrollis kirik ja usk, on ammu möödas. Kellelegi ei tee ju see haiget, kui kaks samast soost inimest abielluda saavad?

    1. Andke andeks,aga antud vaatepilt mida samasoolised tänavapeal teevad,siis raske on kõrvale vaadata,eriti kui lapsed seda pealt näevad.

    2. Ja mida nad siis täpselt "tänavapeal" teevad?

  2. Pühadus = kiriklik abielu

    Kui pürgida pühalikkuse poole siis on ju ideaalseim lahendus siin Eestis olemas - kiriklik abielu. Mulle näib, et hetkel ei ohusta minu (hetero) õiguseid mitte miski ning seetõttu ei näe vajadust selle algatusega nõustuda.

    1. No järelikult teid ei koti või teil ei ole lapsi,et teie õigusi ei ohusta midagi. Milleks siis üldse kommenteerisite kui antud teemaga ei nõustu?

    2. Kommenteerimine ei tähenda rumala ja harimatu autori pimesi takkakiitmist.

  3. Paar küsimust

    Tere, mul tekkis paar küsimust. Milliste heteropaaride õiguste eest antud petitsioon täpsemalt seisab? Millised õigused täpsemalt on ära kadunud heteropaaridel seoses sellega, et homoseksuaalsed paarid omavahel abielluda saavad? Kui homoseksuaalsetelt paaridelt võetakse ära võimalus abielluda siis millised õigused selle võrra heteroseksuaalsetele paaridele tagasi tuleksid? Millise mõõdupuu järgi on antud hinnang "normaalsusele" ja millistele uuringutele tuginedes saate väita, et antud abielud, mis on sõlmitud armastusest ja kus soovitakse pakkuda armastavat perekonda ka lastele ei ole normaalsed? On palju perekondasid, kus emb-kumb lapsevanemast kasvatab last täiesti üksi või näiteks vanavanemate või muude lähedaste abiga. Kas peaksime keelustama ka selle? Kui üks või mõlemad lapsevanemad näiteks surevad ja last jääbki kasvatama keegi teine peale lapse enda vanemate siis, kas peaksime lapse võtma ära ja paigutama heteroseksuaalse paari juurde elama? Ühiskonnas peetakse normaasleks kasvukeskkonnaks lapsele kodu, kus on soe toit laual, kus vanemad on armastavad ja hoolivad, pööravad lapsele tähelepanu, lapsel on seljas puhtad riided ning ta on hoitud ja armastatud. Kuidas mõjutab mõnda nendest punkidest see, kui last kasvatab homoseksuaalne paar? Eestis on väga palju lapsi, kes kasvavad ebarahuldavas kasvukeskkonnas ja siinkohal ei oma rolli lapsevanemate seksuaalne orientatsioon. Minu hinnangul on ühiskonnas palju suurem probleem inimesed, kes enda orientatsioonist või uskumustest olenemata teenivad oma tegevustega nö "musta raha" ja ei maksa nende pealt makse. Sealjuures kasutavad ise teiste maksumaksjate rahade eest kõiki riigi poolt pakutavaid soodustusi. Lisaks lapsporno omamine ja levitamine, pedofiilia, inimeste hea usu kuritarvitamine (inimeste petmine tulu teenimiseks erinevatel sotsiaalmeedia platvormidel) jne. Tulles punkti juurde "Samuti nende paraadi toetamine ca 40 000€-ga peab samuti lõppema,sest meil on palju vähihaigeid kes vajavad rohkem abi kui samasoolised." siis olen sellega kohati nõus. Eestis on tõesti väga palju inimesi, kes vajavad üht või teist meditsiinilist teenust või ravi kuid seda abi ja ravi saaks palju rohkem ka siis, kui inimesed näiteks maksaksid makse kogu enda teenitava tulu pealt. Oma petitsiooni alustate sellega, et teilt, heteroseksuaalsena, oleks justkui mingid õigused ära võetud seoses sellega, et antud paarid abielluda saavad. Enda petitsiooni lõpus esitate ettepaneku samasooliste abiellumine maksustada. Kuidas ja milliseid õiguseid see maksustamine heteroseksuaalsetele paaridele taastaks?

    1. Antud petensioon seisab nende hetero õiguste eest,et hetero paarid saalid normaalselt elada ilma ,et lgbtr tegelased oma kiiksudega meid ja meie lapsi ei solgiks sellega tulevikus. Inimesed abielluvadki armastusest,mitte niisama moe pärast. Kui last kasvatatakse üksi,või kasvatab vanem siis see ei ole probleemiks aga kui mõlemad vanemad ära surevad,siis pannakse laps lastekodusse aga lapse tunnetega keegi ei arvesta kui 2 isa või ema teda kasvatavad,need lapsed ei ole õnnelikud paraku. Ja minu karistus mineviku eest ei puuduta antud teemat,minul on maksud kõik makstud ja elan oma elu,me kõik oleme minevikus vigu teinud,keegi meist pole puhas😉 Jah toetan ka seda,et paraad ära jäetakse ja raha vähihaigetele annetatakse. Kui samasoolistele maks peale panna,siis tihtipeale nad kaovad ära,et n-ö nemad ei eksisteeri enam sellisena😉

  4. Madalalaubaline, väiklane ja harimatu tekst ning algatus

    Algatuse mitu korda kriminaalselt karistatud autor võiks kõigepealt peeglisse vaadata. Siinse vaimusünnitise tekst on kirja- ja õigekirja vigu täis ning pole olemas ka mingit "samasooliste seadust". Eestis on olemas perekonnaseadus ja võrdse kohtlemise seadus. Isiklikuks minnes - mul on palju õnnelikus suhtes olevaid samasooliseid monogaamseid sõpru, kes on 15+ aastat koos ning igas mõttes "normaalsed" inimesed. Paljud neist on ka välismaalased, kes on valinud Eesti oma uueks kodumaaks. Soovin, et nad saaksid elada rahus ja armastuses ning kindlasti ilma füüsilise ja vaimse vägivallata, olles ühiskonna võrdsed liikmed. Toetan võrdseid võimalusi armastada ja abielluda ning olen uhke, et Eesti on esimene endine Nõukogude Liidu riik, kes selle seaduse vastu võttis.

    1. Nii,ja olengi kriminaal korras karistatud? Mis nüüd saab? Mina olen oma karistuse kõik ära kandnud ja ära maksnud,kellelegi võlgu pole. Ja piiblis kirjutatakse,et visaku esimene kivi minu pihta see kes pole patune,paraku on kõik patused. Armastus on siiski mehe ja naise vahel sh ka looma,lapse,vanavanemate armastus.

  5. Kus nüüd homod kukusid ruigama

    Mida see annab? Kasvõi rahulolu sellest, et ma saan oma enda seisukohta avaldada. Teiseks ei ole kahe samasoolise kooselu muud kui tavaline sõprus ja inimkonna taastootlikusele pole sellel positiivset tulemit. Needsamad, teie poolt tuliselt vihatud heteropaaride poolt toodetud järeltulijad peavad teie pensionid kinni maksma. Lisaks absoluutselt vastu sellele, et sellist perverssust nimetatakse normaalsuseks (lausa uueks), tegemist on ilmselgelt meditsiinilise diagnoosiga ja seda tuleks ravida aga mitte propageerida ja ülistada. Tehke omavahel kapis mida tahate aga kui tulete sellega välja siis saate sundravi!!!!

    1. Teie loogika järgi on siis ka lastetutel paaridel "tavaline sõprus" kuna nad ülerahvastatud maailma midagi juurde "ei tooda". Ning kui palju lapsi on härra ise valmis tootnud? Kommentaarile perverssuse kohta ei viitsi isegi vastata, ilmselgelt on ka teie haridustase ja silmaring 18. sajandisse kinni jäänud.

    2. Väga hästi öeldud,see on tänapäeval paraku haigus mida promotakse suurelt kui normaalsest

  6. reelikale

    arvad, et inimesed "on arenenud" edasi ja nüüd on auk mis mõeldud kindlasti mitte mõnulemiseks järsku selleks saanud. Ning lisaks pole üldse tähtis mis sugu sa tegelikult oled, iga kell saab sugu muuta. Sinu mõttemaailm ei kuulu isegi mitte 18. sajandisse vaid pigem meditsiini valdkonda. teiesugused peaksid paluma abi spetsialistidelt. Inimene ei saa ise sugu muuta, inimene on see kellena ta sünnib. Soov võib ju olla aga see ei muuda reaalsust. Ja kus otsas sul valgete seas, kus pederastiat tolereeritakse see ülerahvastus on????? Mine oma propat tegema moslemite maale. Ma võin sulle pileti raha annetada.

    1. Sorri aga kui sa oled sündinud mehena/naisena,siis sa oledki see,lõika kasvõi koeraks ennast,naiseks/meheks sa jääd ikka. Minul on kõik korras😉 Ma võin sind ennast moslemite maale saata,seal paraku selliseid tegelasi ei sallita😉

  7. Margus Nee

    Probleem pole, et kaks geid elavad koos. Probleemiks on see,et neil kaasnevad abieluga samad õigused, mis hetero paaridel nagu näiteks laste kasvatamine. See pole normaalne keskkond lapsele, kus kasvada.

    1. Just ongi see,et lapsed kannatavad kahjuks.

  8. Väga viha täis oled

    Abiellume kui tahame, sina ei ole mingi ütleja! Kui ei meeldi ära vaata või mõtle meist! Ja lapsed peaksid teadma et pole ainult mees ja naine koos! Ei ole enam nõukaaeg! Liigu ajas edasi!

    1. Muretse oma lapsporno süüdistuse pârast, mitte meie. Alati need inimesed kes karjuvad "kaitske lapsi"

      "Hanna-Liisa Kalininat süüdistatakse selles, et tema, saanud internetikeskkonnas Facebook juurdepääsu videole, millel oli kujutatud alla 14-aastaseid isikuid pornograafilises tegevuses, salvestas selle, tegi videost fotoväljavõtte ja jagas alla 14-aastaseid isikuid pornograafilises situatsioonis kujutavat fotot 28.09.2017 Facebooki grupis nimega xxxx kolmnurk. Nooremat kui 14-aastast isikut pornograafilises situatsioonis kujutava faili omandamise, hoidmise ja jagamisega, pani Hanna-Liisa Kalinina toime KarS § 178 lg 1 järgi kvalifitseeritava kuriteo. Tsiviilhagi puudub."

      1. Pealkiri

        Oh, keelakem kõik homoseksuaalid ka teil abielluda mehega või mehega naisega ja keelata teil lapsi saada. Kas see on ka teie arvates vale? kui sa usud piiblisse, siis miks sa ei abiellunud Jumalaga? Orientatsiooniga inimesed tahavad ka, et neil oleks õigus valida, saada ja kasvatada lapsi ning abielluda nagu kõik normaalsed inimesed.

        1. Esiteks,jumalaga pole kahjuks võimalik abielluda kuna jumal on meie Issand keda me teenime ja austame❤️ Kahjuks antud inimesed ei ole normaalsed,normaalne on mehe ja naise vahel saadud laps/lapsed mitte kahe mehe või naise vahel. Kui nad tahavad sellised olla,olgu omaette kodus mitte ärgu tulgu tänava peale karjuma.

      2. Enne petitsioonide koostamist võiks emakeele reeglid omandada

        Lugedes sellist harimatut okset kokku 30 kirjaveaga ei tekiks isegi siis tahtmist seda allkirjastada, kui autori mõttemaailmaga nõus oleksin. Niisiis, katsuge alustuseks leida endale mõni hea algklassiõpetaja, kes teeks selgeks eesti keele grammatika ja teksti vormindamise põhireeglid.

        Olen lugenud läbi algatuse "Samasooliste seaduse ning paragrahvi tühistamine." ja avaldan toetust oma allkirjaga.
        NimiIsikukoodAllkiri