Deklaratsioon: keeldume Venemaa vastu sõtta minemast, kui režiim saadab ründeväed Ukrainasse, sekkudes võõrasse konflikti, mis võib provotseerida Venemaa rünnaku meie vastu

Aare Sisask,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
11 allkirja
ALLKIRJASTA

989 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Palun enne kui ma avalduse käiku lasen, teada anda, kas see on JOKK ja ei riku mingit seadust, kuna mul ei ole mitte mingit soovi vangi minna.

Rahval peab olema igasugu kommentaariumite ja sotsiaalmeedia kõrval reaalne väljund valitsusele juriidiliselt kehtivaklt teada anda, et ei olda nõus inimesi tapma või ise surema minema kellegi teise käsul, et seista USA huvide ( dollaripüramiidskeemi kokkukukkumise pikendamine võõraste rahvaste verega, nagu näiteks Ukrainas toimub ) nimel "Eesti eest" viimase eestlaseni. Ei ole valitsusel arukas karul tagumikust karvu kitkuda ja siis "imestada", kui litakas ära käib.

Eesti riik peaks võtma eeskujuks Šveitsi ja asuma neutraalsete riikide perre, püüdes see eesmärk viia juriidiliselt kooskõlla NATO ja Venemaa vaheliste Eestit puudutavate erilepingutega, näiteks välistama ja garanteerima tuumarelva ja miniatuurse moodultuumajaama paigutamise Eesti territooriumile. Muideks, Tartu Rahulepingu kehtimine EELDAB, et kummagi lepingu alla kirjutanud osapoole riigi territooriumil EI asu teise lepingu osapoole vaenulike riikide ALALISI baase. Seega tööd Eesti riigi ja rahva rahu nimel poliitikutel ikka jagub. Jõudu tööle ja elagu Eesti Vabariik! Ehk saavutame kunagi ka iseseisvuse! Lootus sureb viimasena...

11 allkirja

989 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Anna sellele algatusele oma allkiri!

Allkirjastada saab vähemalt 16-aastane Eesti alaline elanik.
🚫Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.🚫

Kommentaarid

  1. ei ial

    Unustage ära.Ukraina põgenikud ei kaitse oma kodumad vaid on sin peidus ja meie normehed mingu ja sõdigu nende eest

    1. Las nad söövad kooki

      Sõda on kasulik neile, kes tahavad selle pealt teenida, praegu on need meie valitsus. Ükskõik kui palju petitsioone rahvas ka ei allkirjastaks, meie valitsusel on sellest ükskõik. Me oleme kariloomad, me toidame oma valitsejaid, kes ei näe ega taha näha, et meil on halb. Kui sul pole kodus leiba, siis söö kooki.

      1. Lenin maksis Eestile 11,6 tonni kulda ja kinkid maad, kui me Punaarmeele peksa andsime.

        Venemaa on sõbralik hetkel ainult siis, kui peksa saab. Ajalugu näitab seda. Oma vanaisade nimel, kes vöitlesid Venemaaga peame aitama hulle Venemaal taltsutada.

        1. Kõik on süüdi peale meie.

          Peame mõtlema oma Kodumaa peale, mitte Venemaa peale. Venemaad pole vaja provotseerida. Peame oma naabritega rahus elama. Uurige ajalugu hoolikalt. "Kui relvad suunatakse Venemaa poole, tuleb Euroopasse tasuta supp."

          1. Johhaidii

            * Eesti riik peaks võtma eeskujuks Šveitsi. Ehk siis võtame endale naabriteks Prantsusmaa, Saksamaa, Austria ja Itaalia? Hea mõte... mine ütle, et neile, et nad meile küljealla koliksid. Või plaanid kuskil maid vallutada, et meie riik lähemale kolida? Lisaks naabritele on siis vaja meie piiridele kasvatada Alpidega võrreldav mäestik. * Muideks, Tartu Rahulepingu kehtimine EELDAB, et kummagi lepingu alla kirjutanud osapoole riigi territooriumil EI asu teise lepingu osapoole vaenulike riikide ALALISI baase. Tartu Rahulepingut venemaa ei tunnista. Meil pole venemaaga isegi piirilepingut. Iga kell võivad üle piiri tulla ja öelda, et meil pole mingit piiri kokku lepitud. * Ehk saavutame kunagi ka iseseisvuse! Eesti pole kunagi varem nii vaba olnud kui praegu. Eks ikka saab paremaks... aga mitte ajas tagasi minnes.

            Olen lugenud läbi algatuse "Deklaratsioon: keeldume Venemaa vastu sõtta minemast, kui režiim saadab ründeväed Ukrainasse, sekkudes võõrasse konflikti, mis võib provotseerida Venemaa rünnaku meie vastu" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
            NimiIsikukoodAllkiri