Kaja Kallas peab tagasi astuma!

Eesti Keskerakond, Anneli Ott,

Kommentaarid

Viga

Margus Meigo, 29.11.2023 20:56 Irina, Ühesõnaga, olete Liberaal-id & Reformi-de toetaja, aga ei tea seda veel ise, (sest Keskerakond ei lase?) Las ma Valgustan: > Grigory Alekseyevich Yavlinsky - on ju suur Kaja Kallase austaja? Küsime järgi täpsemalt. > LI & ALDE liige (reform.ee vaata kodulehe all ääres logo vihjek. ). 👎🏻. Härra tuli välja viga, neile ei meeldi Yavlinsky ja Navalny! Rääkijad ja argpüksid!😀

  1. Kellel kus kohas ja mis viga on ? Selgitage täpsemalt, sest ma olen rohkem siin ühiskonnas ikkagi vigade parandaja ja kui vaja veel midagi selgitada parandada on sis küsi täpsemalt ja anna veel enda lemmikute nimesi, et aitaksin sul terad sõkaldest eemaldada ja sis juba saad ise välja mõelda oma fraktsioonis ja nendes jututubades, kuidas seda infot serveerida ülejäänudele kes on selliste pättide nagu Navalnõi toetajaks trikitatud. Uudis tuntuimas uudiste portaalis: BBC https://www.bbc.com/russian/news-58561249 "Aleksei Navalnõi "Tark hääletamine" on avaldanud oma ettepanekud riigiduuma valimistel ühemandaadilistes ringkondades hääletamiseks. Kõige aktiivsemalt kutsuvad opositsionääri kaaslased toetama Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esindajaid. Nimekirjas olid ka parlamentaarsete LDPR-i ja Õiglase Venemaa kandidaadid, samuti uued inimesed, rohelised, majanduskasvu partei ja Venemaa kommunistid." "Nutika hääletamise toetus on väide tõsiasjast, et 137 kommunistikandidaati on oma valimisringkonnas liidrid, ütles riigiduuma kommunistliku partei fraktsiooni pressisekretär Aleksandr Juštšenko BBC-le." "Me ei näe erinevust Ühtse Venemaa ja teiste parlamendiparteide vahel, seega usume, et nende poolt antud hääl on Ühtse Venemaa hääl," ütles Yabloko pressiesindaja Igor Jakovlev BBC-le. "Kõik nad järgivad [ Venemaa president] Vladimir Putin, millele me vastu oleme. Kummaline, et Targa hääletamise autorid sellest aru ei saa. Ja kui saavad, siis on see veelgi kummalisem." Selle tulemusena suurenes 8. kokkutuleku riigiduumas kommunistliku partei esindajate arv. Javlinski märkis: "Kommunistid on režiimi ideoloogilise tugisambana aluse pannud ja suruvad riigi poliitikat veelgi enam sõja suunas..." Vahepeal kutsusid Javlinski ja Jabloko partei valimiskampaania ajal valijaid üles hääletama sõja vastu, kuid seda üleskutset ei võetud kuulda. Yabloko poolt hääletas ametlikel andmetel 1,34% valijaskonnast. Yavlinsky usub, et see juhtus osaliselt tänu laialdasele osalemisele "aruka hääletamise" strateegias: "targa hääletamise" propagandistid-pooldajad ei tahtnud aru saada, et see on ühtlasi režiimi deklaratsioon kavatsusest alustada sõda. Tol ajal hõivasid paljude "arvamusliidrite" mõtteid ja kujutlusvõimet neile antud juhised, kelle poolt hääletada, mõttetud valimisarvutused ja fantaasiamõtlemine, kuidas "tark hääletamine" vang Navalnõit aitab. Yabloko üleskutseid sõjale vastu seista ehk teisisõnu mitte hääletada "targa hääletamise" kasu saavate parteide kandidaatide poolt, mis on koos Ühtse Venemaaga sõjaparteid, jäid kahjuks kuulmata. Ja nüüd 2022. aasta veebruaris on meie riik tegelikult sõja äärel, mis, kui see juhtub, saab Ukrainale suureks õnnetuseks ja Venemaale surmavaks rahvuslikuks katastroofiks (G. Yavlinsky “Putiniga ja populismiga”. 10. veebruar 2022) https://www.yavlinsky.ru/article/s-putinizmom-i-populizmom/ Normaalne,et Yavlinsky saab 5% häältest SENI kuni Putin, kuid kes PEALE teda, tuleb, seda küsisin Sinult, milline meeskond?

  2. Kellel kus kohas ja mis viga on ? Selgitage täpsemalt, sest ma olen rohkem siin ühiskonnas ikkagi vigade parandaja ja kui vaja veel midagi selgitada parandada on sis küsi täpsemalt ja anna veel enda lemmikute nimesi, et aitaksin sul terad sõkaldest eemaldada ja sis juba saad ise välja mõelda oma fraktsioonis ja nendes jututubades, kuidas seda infot serveerida ülejäänudele kes on selliste pättide nagu Navalnõi toetajaks trikitatud. Uudis tuntuimas uudiste portaalis: BBC https://www.bbc.com/russian/news-58561249 "Aleksei Navalnõi "Tark hääletamine" on avaldanud oma ettepanekud riigiduuma valimistel ühemandaadilistes ringkondades hääletamiseks. Kõige aktiivsemalt kutsuvad opositsionääri kaaslased toetama Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esindajaid. Nimekirjas olid ka parlamentaarsete LDPR-i ja Õiglase Venemaa kandidaadid, samuti uued inimesed, rohelised, majanduskasvu partei ja Venemaa kommunistid." "Nutika hääletamise toetus on väide tõsiasjast, et 137 kommunistikandidaati on oma valimisringkonnas liidrid, ütles riigiduuma kommunistliku partei fraktsiooni pressisekretär Aleksandr Juštšenko BBC-le." "Me ei näe erinevust Ühtse Venemaa ja teiste parlamendiparteide vahel, seega usume, et nende poolt antud hääl on Ühtse Venemaa hääl," ütles Yabloko pressiesindaja Igor Jakovlev BBC-le. "Kõik nad järgivad [ Venemaa president] Vladimir Putin, millele me vastu oleme. Kummaline, et Targa hääletamise autorid sellest aru ei saa. Ja kui saavad, siis on see veelgi kummalisem." Selle tulemusena suurenes 8. kokkutuleku riigiduumas kommunistliku partei esindajate arv. Javlinski märkis: "Kommunistid on režiimi ideoloogilise tugisambana aluse pannud ja suruvad riigi poliitikat veelgi enam sõja suunas..." Vahepeal kutsusid Javlinski ja Jabloko partei valimiskampaania ajal valijaid üles hääletama sõja vastu, kuid seda üleskutset ei võetud kuulda. Yabloko poolt hääletas ametlikel andmetel 1,34% valijaskonnast. Yavlinsky usub, et see juhtus osaliselt tänu laialdasele osalemisele "aruka hääletamise" strateegias: "targa hääletamise" propagandistid-pooldajad ei tahtnud aru saada, et see on ühtlasi režiimi deklaratsioon kavatsusest alustada sõda. Tol ajal hõivasid paljude "arvamusliidrite" mõtteid ja kujutlusvõimet neile antud juhised, kelle poolt hääletada, mõttetud valimisarvutused ja fantaasiamõtlemine, kuidas "tark hääletamine" vang Navalnõit aitab. Yabloko üleskutseid sõjale vastu seista ehk teisisõnu mitte hääletada "targa hääletamise" kasu saavate parteide kandidaatide poolt, mis on koos Ühtse Venemaaga sõjaparteid, jäid kahjuks kuulmata. Ja nüüd 2022. aasta veebruaris on meie riik tegelikult sõja äärel, mis, kui see juhtub, saab Ukrainale suureks õnnetuseks ja Venemaale surmavaks rahvuslikuks katastroofiks (G. Yavlinsky “Putiniga ja populismiga”. 10. veebruar 2022) https://www.yavlinsky.ru/article/s-putinizmom-i-populizmom/ Normaalne,et Yavlinsky saab 5% häältest SENI kuni Putin, kuid kes PEALE teda, tuleb, seda küsisin Sinult, milline meeskond?