Kaja Kallas peab tagasi astuma!

Eesti Keskerakond, Anneli Ott,

Kommentaarid

Остановитесь, пожалуйста

Я никогда не участвовала в выборах, так как не хочу выбирать меньшее из зол. Я понимаю, что порой приходится идти на меры, которые не нравятся или бьют по кошельку народа. Однако, я не понимаю когда правительство душит собственный народ приговаривая о демократии и высшей цели, вешая петлю на шеи своего избирателя, затягивая узел и подпиливая ножку стула, наблюдая, сколько же он так простоит и сколько еще проживёт. Политики, которые на выборах лгут, — это зло. Политики, которые лгут и душат свой собственный народ, — это абсолютное зло, циничное и непродуктивное. Пусть моё единичное мнение на русском языке никого не заботит, но я надеюсь, что мы не опустимся до уровня управления страной, аналогичного с Российской.

  1. Не участвовать в выборах - это равносильно быть равнодушным или не иметь чёткой позиции! Во-вторых, это гражданский долг, данный нам КОНСТИТУЦИЕЙ. Не знаю, как в России , но последние выборы в Эстонии считаю подлогом электронных голосов. Если была бы доступна статистика, но так как никто не может проверить - всегда правящая партия будет одна и та же при электронном голосовании,.........недостающий процент голосов сгенерирует электроный подсчёт. Народ не верит и поэтому не голосует!

  2. Miks Sa ei vasta mitte ühegile asjale? Kas on hirm või häbi ? Mina Sinu austuseks Sinult küsisin fakte, ja aitasin Su veel poolele teele, aga sa isegi seda tänu ei võta vastu? Käitud nagu tüüpiline poliit-proakant, ajades emotsionaalset vahtu mis aina enam vähem-tõsiselt võetav arvestades, et eirad mu tõsiseid küsimusi. Sul on arvamused OSCE ja meie peaministri osas - ja samas puudub sul MINGISUGUNEGI poliitiline ja kultuurne huvi teada ÜHTEGI muud inimest, peale Osinovski ? Sult küsiti nagu normaalselt tavaliselt vene inimeselt, millised vene poliitikud ja inimesed sulle meeldivad ja millised mitte, miks Sa sellele vastata ei suuda ja ei julge ? Mina oskan, osaliselt, ja SINA ei oska ? Kas see on loogiline ? Sul on mitmekümneid poliit kommentaare üle interneti ja seega kindlalt oled sa nende teemadega VÄGA kursis, ei tasu teeselda naiivset koduperenaist, kes esimest korda internetti sattus ja pole isegi päeva uudiseid vaadanud ega ei tea elementaarset mis ühel või teisel maal toimub Ega väljamõeldud illusioonsetes alternatiiv reaalsustes elamine, kus eirad fakti milleks Stalin vene rahva - ja enamuses mitte parimad inimesed, siia tõi, ei tee asja paremaks (ja milleks neile naised toodi, mis "õigused" neil tööliste naistel olid?) . Silamäe naised siiani räägivad, et nad ei tea ühtegi naist kes ei oleks seksuaalselt kuritarvitatud, kas teie teate paljusi, kes on ainult inimlike meeste kõrval kasvada saanud kogu elu? Keda pole kordagi murtud viisnurga võimu poolt? Loomulikult nüüdne generatsioon on nende tulnute lapse-lapsed kuid seda enam tuleb aru saada faktilisest ajaloost ja elementaarsest nii vene kui muu maailma ideoloogiast, isegi siis kui sa ei usu ei geeni-de olemsaolu teooriat mis kehtivad kogu loomariigis või arvad päriselt, et vene ja eesti rahvas on täpselt üks ja sama. Ameeriklased teadsid öelda näiteks, et nemad on kõige sarnasemad vene rahvale viimasel suurel relva seminaril usa ja vene vahel (preili spioon Putiina ja NRA vahendusel) . Mis enese salgamise ja häbelikuse kompleks see on selline ? Ei julge olla Puutini vastu (kui just pole mõne liberaal salga liige, kellel see töökohustus on) aga ei julge poolt ka olla ? Ja kui olla vastu, siis peaksid suutma ju tuua asemele need kes arvad olema õiged, Venemaal saavad olema suured muudatused, vb, meie suurim oluline naaberlik mis on SINU pere riik ja Sul pole vähimatki huvi ega julgust teada saada, kes võiks ja kes ei võiks ? Selline ajaraiskamine väga ärritab ja olen väga pettunud, et sa Arguse, salgamise tee valid, selle asemel, et asju selgemalt ja ausalt rääkida. Minupärast toeta või rahvashamaan Adolf Hitlerit, ega see ei ole mure - mure on see kui Sa ei oska põhjendada miks (nu va siis kui armunud) või kui valedel eesmärkidel midagi meeldib või midagi ei meeldi. Näiteks Kaja vastu oled Sa mitte õigetel põhjustel, sest see on üks Eesti ajaloo ausamaid poliitikuid ja seda lora mida valeks tema nimel nimetatakse, ei sobi isegi vähe haritud põngerjatel rääkida.