Kaja Kallas peab tagasi astuma!

Eesti Keskerakond, Anneli Ott,

Kommentaarid

"AJUPESU" .........Margus Meigo

Vabandust, aga liiga palju teavet, nagu rohkuse sarvest! Ja peale selle on see puhtalt teie isiklik arvamus. Tänapäeval on eriti populaarne väljend - "ajupesu"! Ja te ei mõelnud sellisele kontseptsioonile nagu" maailmavaade", mis asub inimese sees ja moodustub peamiselt ühiskonna väikeses rakus ( perekonnas ), igal ühiskonnal on igal ajaloolisel ajal oma maatriks (ühiskond), ühiskonna alus moodustab väärtused ja moraalinormid, mis kajastuvad seadustes ja käitumisreeglid. Praeguseks ei täida valitsus sotsiaalset rolli - puudub turvalisus ja kodanikuühiskonna heaolu parandamine! Kui eesti rahvas ei nõustu ja ei usalda peaministrit, on tal õigus seda sellel platvormil väljendada!

  1. Miks ma peaks siis siia mingit muud vaadet, kui isiklikult kinnitatud tõest informatsiooni, efk fakti ehk isiklikku arvamust jagama ? Mis te jagate siis päevakorraliselt kellegi teise vaateid ja mitte seda mida endas süda mõtleb ja mida Jumal aju arusaama pannud on ning mida õpitud ja arusaadud, loetud ja nähtud ? Ega ma mingi Harwardi ülikoolist või parteist ole, et kellegi teise arvamuste jagamisega aega veeta saaks, ikka seda mis tean päriselt tõde olema, ja ega ma kaasaja mälumängus ole, kus varjendid ees ja siis ma umbes "arvan" midagi, ma räägin seda mis on päriselt vaja teada ja arusaada neil kes loevad. Tõestuseks võite võite ka ise millise iganes osa mu jutust võtta, ja öelda selles osas mingi pooltõde olema - kuna seda pole, siis saate ise aru, et see mida te "minu arvamuseks" nimetate, ongi tõde. Või kas pole nii ? Ja kui minu arvamuseks, peate seda mida Kremli seintevahel venemaa tipp eliit eri-üli koosolekul maailmale tutvustamiseks rääkis - siis kas mitte, ei pidanud nad selle info minult unenäotsi või muud moodi enne kätte saama, kui see MINU arvamus on nagu te öelda teate. ning rääkides "AJUPESU" st - kas te arvate on oskab seda paremini Ameerika või Venemaa ? Või meie kohalikud ? -- ja mis puutub õigusesse ennast väljendada, siis ilmselgelt selle õiguse on meie riik inimestele võimaldanud, kuid kas sellest piisab ? Kas võiks ka inimestel olla õigus ausalt reaalset ja tõest infot saada ? Kas võiks olla õigus inimestel ka õigus oma riigi headest inimestest õigesti arusaada või peaksid nende ajud olema võõraste jõudude pesumasinate trummeldada? Kas võiks olla meie riigis ka inimestel õigus olla puhas manipulatsioonidest ja ahvatlustest mis meid orjastab alkoholi, nikotiini mürgitusse ning kultuuri lageduse ja ringilaaberdamise kütkesse ? Neid õigusi eriti ei anta inimestele kuigi seda saaks autoritaarsem riigikord kergesti teha. Meile räägitakse fantaasia lootusi, et lasme kõigil omapead maailmas ringi kooserdada armu ja eluteel ilma jumala juhatuseta, et siis eriti vabad ja selged inimesed kasvavad täis väärtustega kuid samal lastakse inimeste ajudega teleka ja meedia psühholoogiaga orjastajad ning mitme eri ajukontrolli instituudil igasuguseid katseid teha, keerates meid enda ja teiste vastu kellegi l kolmandate vajadustega mis ei puutu üldse meie riigi ja rahva säilimisse ja arengusse. Ka kooliharidus (kus täiesti erinevad lapsed tihti pannakse nende võimeid alavääristavasse keskonda ) peaks arendama inimeses süva-kultuursust, ja vaimseid ning energeetilisi oskusi, kuid isegi unenägudest, tunnetest ja kõige elementaarsemast, räägitakse liialt vähe ja üldiselt, et enamus inimesi ennast elu osas adekvaatselt ettevalmistatud saaks, et ei teeks samu vigu mida me esivanemad - nende ärahoidmise asemel tuubitakse pähe ajsu millest väga vähe enamusel igapäevaselt iial kasu on. Õigus arvata.. Kus on õiguse meie rahva hinge ja eneseväärikuse kaitse arenduseks mida Jumal meile andnud on ? Šhamaanide õigused kus on!? МЫ!

  2. Ühesõnaga, peaks enne inimene keskenduma sellele, kas tal on õigus antud asjadest õigesti arusaada, kas ta saab aru päriselt mis on hea või halb ja mis varjante veel on, enne kui ruttab oma arvamust avaldama arusaamata, mis moodi seda "arvamust (mitte fakti/tõde) manipuleeritakse ja kasutatakse hoopis muude jõudude poolt hoopis muude asjadetarbeks kui see mis lubati ja rahvas eeldas, et saab. Välismaa proovib kõikvõimalike vale-kampaanatega ja ajumanipulatsioonidega likvideerida Kaja sellepärast, et ta on LIIGA eestlane nende jaoks, mitte seepärast, et Eesti meile pealepantud makse tõstma peab või, et ta mees meelega planeeritud trikkidega lõksu meelitati läbi sõbra reetmise kes on vastasliinis Eesti ja peaministri huvidele. Mis Sa arvad kus on nende laste õigused oma arvamustele ja elule: Ameerika versioon: https://www.youtube.com/watch?v=dX3k_QDnzHE&list=PL7CZ4TImzrFk6vci4vWnMfHmYPV0rgSDR&index=2 Vene versioon: https://www.youtube.com/watch?v=aNG-QfgwntU Või need kes kokku puutunud tehnoloogiatega millest V.N Lopatin & V.D. Tsygankov maininud siin: https://figshare.com/articles/dataset/Thought-Monitoring_ideology_changing_tools_Mind_Control_Weapons_The_East_West_Controversy/22722544?file=40365859 ( Tsygankov, Neuroküberneetika https://all-andorra.com/vladimir-tsygankov-creator-of-a-neurocomputer-universe/ , Lopatin-iga koos kurtsid 90 ndate alguses vene tuumas, et ajukontroll ja psühhotroonse rünnak relvad jms pättide kätte sattus, Jüri Torp eestist teadis rääkida, et meie kaitsepolitsei käes samad relvad - ju seepärast nende vastu ei saanudki meie riigi teised 4 tipp kaitse asutust, kuid kus on nende inimese õigused kes peavad neid asju kannatama, sest nad mõtlevad lubamatuid mõtteid, et nad tahaks omal maal nagu rohkem õigusi kui õigus kommenteerida - vastavalt poliitilisele manipulatsioonile kellegi vastu kelle vastu parasjagu trend on erinevates sfäärides - kes on liialt Eestlane või kes nopib erinevate impeerium vallutajate poolt keelatud seeni ja taimi , nagu oleks neil õigus päriselt inimestele neid lihtsalt sedasi keelata. Kus on õigused taimetoitlastel mitte näha öövastavaid looma raipeid ja laipu söögina ? Kus on hippide õigused olla jumala ja ajutegevusega koostöös joodikute ja suitsetajate vahel ? Kus on ausatel armastajapaaridel õigus loota, et tema armastatu peale keegi shaakal jahti ei pea ? ... õigusi on palju suuremaid ja väiksemaid, mida tasub nõuda ja soovida siin maal, kindlasti me ei peaks piirduma rahuloluga, et ongi kõik hästi kui saame ainult oma poliitikuid rünnata ja kommenteerida sellest, vaba inimese võimalused ja õigused ja ka kohustused ikka peaksid olema enamat Kus on nende laste (keda videodes kujutatud) õigused arvata ja avaldada midagi, nii, et see päriselt tulu ja vajalikku tagasisidet tooks? Millal need õigused olema saavad ? See, ei ole mingi ülim saavutus, et meil on õigus arvamust avaldada, riigi ja inimkonna kaitseks on palju sügavamaid ja tõsisemaid soove ja rakendusi vaja rakendada.