Kaja Kallas peab tagasi astuma!

Eesti Keskerakond, Anneli Ott,

Kommentaarid

Kaja kallas peab tagasi astume

Kaja Kallas ei täida Eesti peaministri nõudmisi. ja nii ei seisa ta halli passiga Eestis elavate elanike ja elanike kaitseks.

  1. Eesti passiga kodanikke kohtleb ta palju hullemini. Me oleme mingid maksuorjad tema jaoks.

  2. Täisti nõus. Äärmiselt piiratud mõtlemisega inimene Puudub vajalik kompetents riigi juhtimiseks. Rumalad otsused paiskavad Eesti majanduslikult aastateks stagnatsiooni.

  3. Hea kui ta puna ja üle lombi infiltratsioonide eest Eestlasigi kaitsta suudaks, et meil me kultuur alles jääks, Halli passi omanikel ei ole kaotus nii katastroofiline kui Eestlastel, kui Kaja taolised üli head inimesed manipuleeritud rahvamasside poolt maha võetaks mis võiks tekitada riigi parseldamise peale ajutisi jõude päris niidi-tõmbajate kätte kes seda Eesti auväärsete vastast tsirkust siin varjust toetab ja inspireerib. Olen ka ise viimased 10+ aastat töötu olnud ja Jumal tänatud, et Eesti on nii hea riik olnud, et mind siiani elus hoidnud. Minul on küll eestile ainult täis toetus anda isegi kui ma ühtegi oma unistust pole veel täide viia saanud ja naisest enamuse oma eluajast vaesuse tõttu lahus pidanud elama. Loodan ikkagi, et läheb veel paremaks, kuid selle asemel, et oma riigi ründamisega tegeleda enamlaste moodi peaks Eestlased ikka ise ka oma riigi parandamise ja heaolu ning kultuuri säilitamisega pidevalt tegelema. Selleks on niipalju võimalusi ka siis kui normaalseks eluks enamus võimalused puuduvad.

  4. Ja, olen nõus kategooriliselt! Meie kõik ei ole tema jaoks inimesed, me oleme lihtsalt MAKSUORJAD! Absoluutselt puudup mingisugune kompetents, eriti Riigi ja majanduse juhtimisega , sellega oleme täielikus hädas lõplikult !!! Valeri Jasnev