Lendorava ja metsade kaitseks

Züleyxa Izmailova,
  1. Menetlus lõpetati 07.06.2016

Menetlus lõpetati keskkonnakomisjoni 07.06.2016. a istungi protokolliga.

2. Keskkonnakomisjoni 07.06.2016. a istungi protokoll

3. Keskkonnakomisjoni istung

Lendorava ja metsade kaitse teemalise petitsiooni avalik arutelu, kutsutud petitsiooni esitajate esindajad ning keskkonnaministeeriumi esindaja. Istung on avalik, toimub veebiülekanne.

4. Riigikogu juhatus võttis pöördumise menetlusse

Pöördumine on edastatud menetlemiseks keskkonnakomisjonile 03.05.2016.

Kas tahad selle algatuse edasise käekäiguga kursis olla?

1. Henri Laupmaa

Hea mõte!

Toetan omalt poolt ja võiks mõelda mis on muud meetmed millega liigirikast metsa alles hoida nii lendorava kui teiste loodusrikaste kohtade kaitseks ...

1. Meelis Kaldalu

Loodus on kõige parem kokk...

Alla kirjutatud. Alutaguse on iidne ürgmetsa kant. Mind huvitaks mida need kes Rõivas nn "väheväärtusliku" metsa maha raiuvad, sinna asemele isutavad, ja kuidas. Olen liiga tihti autoaknast näinud (sh Rannapungerja ja Kiviõli vahel) postpunklikku joonlauaga mõõdetud uusistutatud biometsa, mida looduliku metsaga kõrvutada on lihtsalt meelevaldne.

1. Hristina Sergejeva

Iga liigil on olemas oma koht maailmas. Inimene ei saa arvata, et saab kõige olendite olekut kontrollida.

Kõik juba ammu teavad, et sellised otustused juba ammu hävitavad meie elu. Kui midagi on tehtud, seda tihti ei saa enam tagasi pöörata. Loodusesse ebaloomulik sekkumine alati jätab jäljed. Mõelda sellest, kuidas sekkuda nii, et teha vähem halba on ikka sekkumine. Loodus nõuab meist ausust, ka iseenda kohta. See on maailma seadus. Ma olen Lendorava ja metsade kaitse eest; Olen Lendorava loomulikku elukeskkonna säilitamise eest.

1. Tõnis Kärema

Mõte õige, aga kuhu ma allkirja saan jätta???

Ei näe kusagil sellist kohta. ID'ga sisse loginud ja puha.

1. Mikk

Seoses tehnilise apsakaga oli hääletamine ajutiselt suletud. Nüüdseks peaks olema võimalus taastatud.

2. Rait Miks

Soovite rohkem allkirju?

Siis soovitan lendorava teemal üleskutse teha näiteks Perekooli, Delfi naisteka, Hinnavaatluse ja teistesse taolistesse populaarsetesse foorumitesse. Sain kunagi Perekoolist küsimustikule sadu vastuseid, rohkem kui eikusagilt mujalt. Pealegi uurimusküsimustiku on tüütum täita kui allkirja anda üldiselt. Ise sattusin siia tänu Aleksei Turovski kihutustööle 17.apr. Kukuraadio saatest "Loomult loom". Elagu lendoravad ja muud metsaloomad! Edu!

1. Raita Tubli

tahaks allkirja anda, aga

ei saa ka allkirjastada millegipärast

1. Mikk

Hääletamise tähtaeg on möödunud ja Algatuse looja pole tähtaega pikendanud, seetõttu ei saa hetkel ka häält anda. Kahjuks ei tule kasutajaliidesest see väga selgelt välja. Ainuke vihje sellele on ülal ajajoonel olev "hääletamise tähtaeg".

2. Maarja-Leena Saar

Riigikogu juhatus võttis pöördumise menetlusse.

Pöördumine on edastatud menetlemiseks keskkonnakomisjonile 03.05.2016 Jooksvad teated Rahvaalgatus.ee Twitteri voos: https://twitter.com/Rahvaalgatus Keskkonnakomisjon: http://www.riigikogu.ee/riigikogu/komisjonid/keskkonnakomisjon/ Kollektiivsed pöördumised: http://www.riigikogu.ee/tutvustus-ja-ajalugu/raakige-kaasa/esitage-kollektiivne-poordumine/riigikogule-esitatud-kollektiivsed-poordumised/

1. Maarja-Leena Saar

Keskkonnakomisjoni 07.06.2016. a istungi protokoll

Link Riigikogu Dokumendiregistrisse: http://www.riigikogu.ee/tegevus/dokumendiregister/dokument/56f72e95-b002-4b5f-8adb-bd0900057c81/