Me ei toeta Kersti Kaljulaidi valimist teiseks ametiajaks

Jaak Madison,
2427 allkirja kogutud

Riigikokku saatmiseks allkirjad koos! Allkirjastamise tähtaeg: .

2427 allkirja kogutud

Allkirjade kogumine on lõppenud, enam ei saa digiallkirja anda. Järgmise sammuna saadavad algatuse loojad pöördumise koos kogutud allkirjadega Riigikogule. Kuna algatuse vastuvõtmine ja menetlemine võib kesta mõnda aega, soovitame tellida meiliteavituse selle algatuse järgmiste etappide kohta, klikkides nupul "Telli teavitus".

Viimastel päevadel on alustatud meedias erapoolikut kampaaniat näitamaks, et Eesti rahvas palavalt soovib Kersti Kaljulaidi jätkamist presidendina ka teisel ametiajal. Paraku pole see tõsi, sest need samad ajakirjanikud ja meediaväljaanded on tuliselt vastu olnud presidendi otsevalimistele rahva poolt ja praegu moonutatakse küsitlustulemusi ning väidetakse nagu kolmandik küsitlusele vastanutest, kes toetavad Kersti Kaljulaidi, on rahva enamus.

Arvestades asjaolu, et Kersti Kaljulaid ei ole suutnud hoida väärikust ja neutraalsust sisepoliitikas, ta on kahjustanud presidendi institutsiooni mainet läbi labaste pusade ja avalduste ning ta on ka välispoliitikas teinud kahju (alles viimastel päevadel läbi suhete kahjustamise Ukraina ja Gruusiaga), siis ilmselgelt ei ole ta parim valik Eesti Vabariigile.

1. Me ei toeta Kersti Kaljulaidi valimist teiseks ametiajaks

Me ei toeta Kersti Kaljulaidi valimist teiseks ametiajaks

1. Me ei toeta Kersti Kaljulaidi valimist teiseks ametiajaks

Tõesti ei toeta Kersti Kaljulaidi. Nii labast ja nii harimatut, intelligentsitut presidenti ei vaja ükski riik !

1. Ei ole vaja sellist Brüsseli saadikut ja riigi ja rahvavaenlast!

2. Toetan

Kaljulaid veel üheks ametiajaks.

1. Mina ka

Ei toeta, aitab raha raiskamist. Seda ametikohta vaja üldse kaotada

Ei toeta!!!

EI TOETA

1. EI TOETA

Ei soovinud enne ega soovi ka nüüd.

1. Ei toeta

EI TOETA!

1. Ei toeta!

Kersti Kaljulaid on küll tark ja töökas naine kuid Eesti presidendiks ta ei sobi. President peab olema erapooletu. Ta ei tohiks sekkuda päevapoliitikasse. Käituma väärikalt. mitte kedagi halvustama. Paraku on ta selgelt välja õelnud et vihkab EKREt. Seega teatud osa Eesti rahvast. Selline käitumine pole presidendile kohane. Kersti Kaljulaid esindab vaid liberaalse leeri huve ja see on vaid üks osa Eesti rahvast. President peab olema kogu Eesti rahva president.

1. EI TOETA!

Ei toeta!!

1. Ei toeta! Maha Kersti Kaljulaid!

Kuninganna Elizabeth II on oma pika valitsemisaja jooksul saanud hakkama paljude erinevate valitsustega. Ta pole kunagi parlamendis dressides käinud ega maininud, et ta vihkab mingit osa oma rahvast. Mõtlemiskoht? Veelgi enam: kuninganna suutis ka nalja teha mehega, kes kuulus organisatsiooni, mis tappis pommiga tema de facto äia (prints Philipi onu, kes Philipit kasvatas). https://www.youtube.com/watch?v=IVT4FxhkW2c "Ma olen ikka veel elus!" teatas kuninganna rõõmsalt. Ametlikult on see vihje vast vanusele. Aga seda võib ka tõlgendada kui musta huumorit: "Teil ei õnnestunudki mind tappa." Vaadake seda kohtumist ja mõelge, millist eneseületamist see nõuab. Minu jaoks liiga suurt, Aga ma ei soovi presidendiks või kuningannaks hakata.