Kaja Kallas astu tagasi ja lahku riigikogust!

Andrus Kuzmin,
186 päeva jäänud

Arutelu tähtaeg:

Algatus on ühisloomefaasis. Esita oma kommentaar.

Eestil ei saa omale lubada pidevalt valetavat ja saamatut peaministrit. Tibin jookseb mööda euroopat ringi omal kodus rahvas näljas ja paljas. Energija kriisiga pole tegelenud, hinnatõus teda ei huvita, riigikaitse on ebaguvitav. Pigem kallistan makrooniga ja soojendan mõne riigi seniilse presidendi kätt.

1. Kaja Kallas ASTU TAGASI!

Jah, Kaja Kallas astugu tagasi! Ammu aeg.

1. Algatus ei vasta nõuetele

Soovime pöörata tähelepanu sellele, et algatuses tuleb teha ettepanek, kuidas kehtivat regulatsiooni muuta või ühiskonnaelu paremini korraldada, lisades kuni kolmeleheküljeline põhjendus, miks kehtiv olukord ei rahulda ning kuidas pöördumises esitatud ettepanek olukorda parandaks. Käesolevas algatuses puudub ettepaneku põhjendus ja ka selgitus, kuidas esitatud ettepanek olukorda parandaks. Kui pöördumine ei vasta märgukirjale ja selgitustaotlusele vastamise ning kollektiivse pöördumise esitamise seaduses sätestatud nõuetele, tagastab Riigikogu juhatus pöördumise kontaktisikule või -isikutele puuduste kõrvaldamiseks. Lisaks on ühisloomefaasi ajaks pandud 226 päeva. Algatajana saate te kuupäeva muuta (miinimum ühisloomefaasi jaoks, mil algatust saab parandada, on 3 päeva) ja alles pärast ühisloomefaasi lõppu saate algatuse saata allkirjastamiseks. Rahvaalgatus.ee lehe haldaja

1. Вопрос!

Как здесь проголосовать?куда нажимать то,не найду..

1. Tere, Hetkel algatus allkirjastada ei saa, sest algataja ei ole seda allkirjastamise faasi saatnud. Sarnase sisuga algatus on aga olemas ka siin: https://rahvaalgatus.ee/initiatives/1922fa62-b9ee-41d4-8fa9-07e72d5a57ea

2. Kaja Kallas on peale Andrus Ansipit jällegi üks Eesti paremaid peaministreid !

See vene trolli kirjavigadega kirjutatud üleskutse on tegelikult üsna hale ...