Aljona Jefimova,
Peatatud: 30 allkirja

970 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Peatatud: 30 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Kuna allkirjade kogumise algusest on möödas rohkem kui poolteist aastat, pole võimalik enam algatust uuesti allkirjastamisele saata. Seni kogutud allkirjad on ka anonüümitud.

Всем привет. Народ давайте голосовать и что-то предпренимать, а не просто сидеть и умничать на других, которые в отличае от вас что-то пытаются делать.

В государстве введено ЧП. В связи с чем, многие остались без работы , кто с детьми дома сидит, кто-то вышел с декрета и не попасть на работу. Так же старым людям, которые ещё не на пенсии.
Народ вынуждены сидеть дома. Что делать тогда народу?

Счета за квартиру, электричества нужно оплачивать, так же еду нужно покупать.  Государству выделены не малые деньги.
Как считаете государство должно что-то предпринять или пускай как все будет и себе в карман кладут деньги,  или повышают себе зарплату за "просиживание штанов"?

Может пускай плату за квартиру, электричество отменят, или же ее уменьшат. Пускай государство окажет какую-то поддержку и поможет народу,если введено ЧП.
Какая то мера нужна, чтобы ввели.

Правительство хочет, чтобы народ сидел дома, так почему есть икслючения?
Исключение для рабочих пересекающих границу Эстонии и Латвии? Народ с Латвии работающий в Эстонии, они же к себе в магаз ходят и идут в съемное жилье в эстонии. Если если COVID-19.  Будто они не пренесут вирус в Эстонию? Пускай тогда равны будут все, тогда смысл границу закрывать, спецом делать будто строительные работы дороги идут.

Пускай государство окажет помощь народу, который остался без работы. Предпримет что-то с оплатами за квартиру, электричества.

Tere kõigile!
Rahvas, teeme hääletuse ja võtame midagi ette, et mitte lihtsalt istuda käed rüpes ja targutada inimeste kallal, kes erinevalt teist üritavad midagigi ära teha.

Riigis valitseb eriolukord. Selle tõttu on jäänud paljud ilma oma tööst, paljud on sunnitud olema lastega koduses, osad on tulnud just emapuhkuselt ja ei saa minna tööle. Samuti vanemad inimesed, kes ei ole veel jõudnud pensioniikka. Rahvas peab istuma kodudes. Mida peaks siis rahvas tegema?

Korteriarved, elektriarved vajavad maksmist, samuti on vaja muretseda lauale toit. Valitsusele on eraldatud mitte just kõige väiksem summa. Mis te arvate, kas valitsus peaks midagi ette võtma või peaksid nad laskma kõigel minna nii nagu on ja rahaga enda taskuid täitma tehes endale palgakõrgendusi?

Äkki valitsus alandaks või sootuks tühistaks kriisiperioodiks kommunaalarvete maksmist?  Las riik näitab üles mingitki toetust inimestele selles eriolukorras.

Valitsus tahab, et rahvas istuks kodudes, kuid miks on tekkinud erandid? Toon näitena töölisi, kes ületavad Eesti-Läti piiri. Inimene kes rahvuselt on lätlane, kuid kes käib Eestis tööl, käib Lätis poes ning suundub tagasi oma eesti üürikorterisse, samas kui teised istuvad tänu COVID-19 viiruse tõttu kodudes. Kas need poeskäigu piiriületajad siis arvavad, et nemad ei saagi olla viirusekandjad? Las siis juba olla kõik võrdsed. mis mõte on siis piirisulgemistel, mis näevad välja nagu toimuksid ehitustööd.

Las riik abistab oma inimesi, kes on jäänud tööta ning võtab ette midagi kommunaalkulude katmisega.

1. За!!!

Я тока за то правительство говорит сядеть дома а на что потом платиь

1. За

Я за!!!

1. Я за!!!

Я за!!!

1. Veronika

Ja toshe za, praveljno na shto zqtj vapshe, budesh na töötukassa strojatj no ani ne budut stoljko plotit shto oplatit kvartiru, komunalnqe, televidenie, kredity, prokormit detei, lekarstva, eda

1. Katerina

Согласна!

1. Поддерживаю

Я "за". Действительно многие люди остались без работы и неоткуда брать средства на оплату тех же коммунальных счетов.

1. Poolt

Mina poolt

1. Nõus

Täiesti nõus!!!!

1. Inna Kyr

За!!!

1. Olen nõus

Nõus!!!!

1. Oleks see nii lihtne...

...siis võiks juba ammu raha ära kaotada ja kehtestada, et töö on vaid vabatahtlik asi. Tegelikult on nii, et kõigi kommunaalteenuste pakkumiseks, peab keegi kusagil tegema jooksvaid kulutusi, maksma palku, ostma tooret, kulumaterjale, varuosi, seadmeid jne. Seega kui riik tühistaks kõik kommunaalmaksed, peaks ta näitama ka kust tuleb võtta raha nende teenuste püstihoidmise kulude katteks. Selle ettepaneku asemel võiks pakkuda, et riik kehtestaks kõigile eriolukorra ajaks väikese kodanikupalga, millest tööta jäänud inimesed saavad osta oma toidu ja tasuda kommunaalkulud.

1. Согласна!

А как подписать?

1. За

Я за!

Olen lugenud läbi algatuse "Многие остались без работы. А счета платить нужно.  Paljud inimesed jäänud paljud ilma oma tööst. Arved  makse on vaja." ja avaldan toetust oma allkirjaga.