Bussiliinide probleem

  • Eliise Mäemets
,
16 päeva jäänud

Arutelu tähtaeg:

Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.

Algatus on ühisloomefaasis. Esita oma kommentaar.

Ühisloomefaas on mõeldud algatuse tekstile kommentaaride ja ettepanekute kogumiseks — algatust veel allkirjastada ei saa. Ühisloomefaas kestab vähemalt kolm päeva, mille vältel algataja saab muuta nii teksti, tõlkeid kui ka algatuse saajat. Kui algatus allkirjastamisele saadetakse, läheb eestikeelne tekst lukku, ning muuta saab vaid tõlkeid.

Tere! Oleme PERG-i õpilased ja meil on mure sellega, et peale kooli ei mahu bussile. Meid õpib siin 700+ inimest ja selle tõttu on liinid ülerahvastatud. Me sooviks, et bussiliine tihendatakse, mis sõidavad Koplist Balti Jaama ja Kesklinna.

Meil on siin 20 erinevat klassi. Bussid kella 8-9 vahel hommikul ja 4-5 vahel õhtul on nii täis, et uksed ei lähe kinni. Bussid jäävad ka hiljaks ja selletõttu ei jõua me kas kooli või peale seda edasi järgmisele transpordi vahendile näiteks maaliinidele või rongidele.

Meie ettepanek oleks, et tuleks ametnik Tallinna linnavalitsusest või Transpordiametist ja vaataks, milline olukord meil siin on. Dokumentidest ei kajastu kui palju päriselt meid nendel liinidel sõidavad, kuna buss on ülerahvastatud ja rohelistkaarti on raske valideerida.

Kommentaarid

    Olen lugenud läbi algatuse "Bussiliinide probleem" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
    NimiIsikukoodAllkiri