Elva vallale

Palume lõpetada detailplaneering raadiosidemasti paigaldamiseks, et säilitada Urmi küla ainulaadne looduslik ja kultuuriline keskkond.

  • Birgit Lõhmus-Komleva
,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Menetluses
  4. Järelkaja
24 allkirja
ALLKIRJASTA

92 allkirja puudu Elva vallale saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Elva Vallavalitsusele ja Elva Vallavolikogule

Elva Vallavalitsus algatas 1. augustil 2022. aastal detailplaneeringu nr 351, milles Elisa Eesti AS taotleb 99 m kõrguse raadiosidemasti püstitamist koos vajalike seadmetega Elva vallas Urmi külas Urmi kinnistul (17101:001:0795).

Palupera ja Hellenurme ning nende vahele jääv Urmi küla on laialdaselt tunnustatud oma identiteedi ja puhkeväärtuse poolest. Urmi küla kaunid maastikuvaated annavad sealsele väärtuslikule maastikule olulise eripära, mille hulka kuuluvad ka arhitektuuriliselt olulised Hellenurme ja Palupera mõisad ning nendevaheline põlispuude allee. Kavandatava raadiosidemasti piirkonnas paiknevad avarad põllud kaunite vaadetega, mis on kõrgelt hinnatud nii kohalike kui ka turistide seas.

Arvestades piirkonna esteetilist ja puhkeväärtust, palume lõpetada detailplaneering raadiosidemasti paigaldamiseks, et säilitada Urmi küla ainulaadne looduslik ja kultuuriline keskkond.

Allkirjad on esitatud Lisas 1.

24 allkirja

92 allkirja puudu Elva vallale saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Anna sellele algatusele oma allkiri!

Arvesse läheb ainult üks vähemalt 16-aastase Elva valla alalise elaniku poolt antud allkiri.

Kommentaarid

    Olen lugenud läbi algatuse "Palume lõpetada detailplaneering raadiosidemasti paigaldamiseks, et säilitada Urmi küla ainulaadne looduslik ja kultuuriline keskkond." ja avaldan toetust oma allkirjaga.
    NimiIsikukoodAllkiri