NÕUE – LÕPETADA LOOMADE-LASTE PIINAMINE

Sandra Daroy,
ALLKIRJASTA

986 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

“ANDESTAMATU TEGUTSEMINE’’ ja ignoreeritud teavitatud https://loomakaitse.ee/ ’ poolt, mis tõstatab äärmiselt tõsiseid eetikaga seoses küsimusi, rahastatud riiklike asutuste suhtes. Militaar farmbaasid üle Eesti on korporatsioonid, mis varjavad ''psühhopaatilisi tegevusi''.

NÕUE – LÕPETADA LOOMADE-LASTE PIINAMINE

KES ME OLEME ?

Alates 100 % (absoluutselt kõigi) Vasikate (laste) eraldamisest Emadest peale sündi, kuni enam kui poolte tapmiseni peale nende sündi ning ülejäänute vangistamiseni kitsastes puurides, mega piina laagrites. Järgnev kokkuvõtlik petitsioon paljastab konkreetsete allpool välja toodud ''RAHVA NÕUETEGA'', mis on Eesti riigis toimunud kümneid aastaid, alates aastast 1991. Möödunud talv (2023), oli kohutav loomadele ehk lastele. Toimub Skandinaavia, Lähis-Ida ja kohalike ära ostetud Eesti firmade koostöö, ning muu välisriikide korporatsioonide üle võtmine Eestis ja kohaliku riigi rüvetamine, statistiliselt ainult kasvava, MITTE ''kahaneva'' tapakultusega. (Statistilised toodangu registrid). Kui Te olete hea inimene, olete armastav inimene, Te hoolite enda perest ning enda kodumaa heaolust, siis palun aidake lõpp teha piinamisele ja allkirjastage see riigikokku saadetav petitsioon.

Vaadake asitõendeid all olevates videodes, lisatud on dokumentaalfilmide lingid. Möödunud talvel -23 kraadise külmaga lasti alles jäetud lehmadel betoonpõrandatel haigeks ja pool surnuks külmuda. Lehmade appikarjed kostusid naabriteni. Vaadake ka videot tunnistaja saadetud kirjast, kelle elu lastega on praktiliselt rikutud. Teadmiseks - praeguseks on teaduslike uuringutega kindlaks tehtud, et farmiloomadel on vähemalt kahe kuni viie, enam aastase lapse süütuse ja intelligentsuse tase.

ASITÕEND/ VIDEOD:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LÜHIÜLEVAADE PIINAMISEST JA KUIDAS SEDA VARJATAKSE:

• (RAHVA NÕUDE PUNKTID JÄRGNEVAD, PEALE PROBLEEMI KIRJELDAMIST):

Kas Te teate kuidas Eestis piima ja liha toodetakse?

• Kümned tuhanded piinatud loomad. Sajad tuhanded loomad, kümnete aastate jooksul nähtamatuks jäänud. Mina olen seda kahjuks näinud, Sandra Daroy “Eestimaa süda on kaaperdatud” dokumentaalfilm. See pole inimlik ! Kõik ehk 100%, vasikatest eemaldadakse koheselt peale sündi ema juurest. Enam kui pooled vasikatest, tapetakse toiduks. Seda protsessi aina korratakse, kuna lehm ei saa piima toota muidu ja kasvavate vasikate masse, ei saa alles jätta. Kes me oleme, kui me sellist süsteemi toidame ? Kohest eraldamist pojast põhjendadakse sellega, et lehmale mitte stressi tekitada. Tuleb välja, et lehmadel siiski tekib stress väärkohtlemise käigus! Lehm kordab sünnitamise läbielamisprotsessi mitmeid kordi, enda lühikese piinarikka elu jooksul. VASIKAID HOITAKSE PUURIDES, SUUREKS kasvamiseni ja kui lõpuks viiakse suuretesse piima tööstustesse, siis tekitadakse noortele tunne, et neile on vabadus antud, virtsaste petoon koridoride vahel, plekkhoonetes.
  • ''Suurtööstustes kohapeal olles saavad kõik inimese esmased meeled olema traumatiseeritud. Haistmis, kuulmis, nägemis, tundmis meeled (emotsioonid). Esmalt, kohapeal olles on LAIBA-VIRTSA HAIS nii tugev, mis raiub nii sügavale inim meeltesse, et jääb kummitama kuudeks. Siis on hädakisad, mis ei unune iial.

• Kolmandaks on pilt, mida tunnistaja näeb koha peal. Mis seisneb enda virtsa sees vedelevate, vaevlevate loomade seisundis. Kogu olukord on nagu “ÕUDUSFILMIS”, mis siis lõpuks südame, hinge, tundmismeele tasakaalust välja võib lüüa''.

• EKSEKO FARM, 6-korruselises seafarmis hoitakse tuhandeid sigu, kelle kisa kestab 365 päeva aastas ning kes liuglevad oma virtsa ja kuse sees. See äri on organiseeritud ‘psühhopaatide käte läbi’. Need pildid sisehoonetest on nii šokeerivad, et inimesi tuleb lausa hoiatada enne vaatamist. Kuna vaimsete probleemidega tundlikele inimestele võivad need tekitada isegi suuremaid psühholoogilisi traumasid pikaks ajaks. 6 korruseline megamaja, kus on tuhanded kisendavad, kitsastesse sulgudesse kokku pressitud sead, kes liuglevad oma virtsa sees.
  • Arvatakse, et suurfarmerid nagu näiteks ESTONIA OÜ karjatavad oma lehmi samuti aasadel nagu seda teevad väikefarmerid, kuid paraku see nii ei ole. 365 päeva aastas, ning talvel soojustamata, pool lagunenud raud-betoon hoonetes. ESTONIA OÜ on üks mitmest Eestis eksiteerivatest põhifarmidest, tooraine tootjatest ning edasimüüjatest, teistele suurematele piima ja liha toiduainete tööstustele nagu näiteks TERE, VALIO (Alma), RAKVERE Lihatööstus jne jne. Ja kes siis omakorda edasi müüvad tooteid - SELVER, PRISMA, COOP jne. suurpoeketid. ESTONIA OÜ on üks mitmetest firmadest, kes niivisi väärkoheldes loomi peavad (SIGU, LEHMI, PULLE, LAMBAID, KITSI, JÄNESEID, KANU jne. jne). Loomadelt saadakse piima ja samadest loomadest saab lõpuks liha, kohe kui nende otstarve piimatööstuses otsa saab. Selline käitumine loomadega pole väärikas ega inimlik.
  • Suurfarmide läheduses asuvate erafarmerite vabalt liikuvaid - ainult mõnda kümmet looma, keda on tuhandetes vähem, kasutadakse ära suitsukattena! Pisifarmeri toorainet üldiselt edasi ei müüda nendes eelpool nimetatud suurtes poodides ja kunagi ei kasutata toorainena. Pagaritooted, koogid, jäätised, keefirid, juustud, piimad, salatid, vorstid, shokolaadid jne jne. Estonia OÜ ja teised sarnased suurtööstused üle eestimaa, on tooraine tootjad, keda kasutavad enamus piima ja keefiri edasimüüjad. Edasimüüjad omakorda müüvad oma tooteid edasi SELVERILE, COOPILE, PRISMALE (Tooted Tere, Valio jne). Kõikjal üle Eesti, mitte ainult eesti südames TÜRI ARKMAS, on firmad nagu ESTONIA OÜ.
  • Tuhanded lehamd, pullid ja sead, keda hoitakse kinnistes hoonetes, ei näe kunagi täielikku päikest. TÜRI ARKMAS peidetakse lehmi mega rehvihunnikute, küngaste ja kogulate taga. Seda on kohutav vaadata. Peidetud suured hooned haisevad koristamata virtsa järele, kus lehmad elavad betooni peal. Ühes individualhoones TÜRI ARKMAS, on kokku pressitud vabalt üle 200 lehma, kellel pole võimalik normaalselt pikali heita ja puhata, kuna mõlemal pool on raudtalad, ning pole piisavalt ruumi. Ainus võimalus puhata neil on ennast põlvili lasts ning seetõttu on loomade põlved katkised betooni peal põlvitamisest.
  • Ühes 3-st hoonest koosnevast kompleksis on vabalt üle 500 lehma. Kui loomade arvu vähendatakse, siis pannakse järelejäänud lehamd topelttööd tegema, et saada kätte vajalik piimakogus.

Jaanus Marrand on ise rõhutanud ajalehe artikklis: ”Samas kui konkurendid tõmbavad koomale, laiendab ESTONIA OÜ oma piimakarja”.

(Priit Simson poolt võetud foto, et tegemist on lehmasõbralike lautadega).

Sandra Daroy: “Valetamine toimub ! Tegelikult on tegemist talvel soojustamata plekkhoonetega, millel on betoonpõrandad ja lahtised aknad ning isegi suured augud lagedes. Sellised hooned kohe kindlasti ei ole sobilikud loomade pidamiseks talvistes tingimustes!”

• Farmihooneid on kaks igas kompleksis, LISAKS piima lüpsmishoonele, kus hoitakse lehmi nuumamiseks, mis tähendab, et Türi-Arkmas on tuhandeid lehmi. Neid komplekse on vähemalt 5 ühes rajoonis, kolm hoonet igaühes. Kabalas on nende lehmade lapsed (vasikad), kes on samamoodi seatud ning samamoodi kasvav arv! Vasikate elu on sarnane, pikkade virtsaste betoonist koridoride vahel, rauast väravate taga. Nende toiduks pole nende ema piim, mis läheb hoopis inimestele müügiks. Nende toit on miski muu.

Nutt tuleb peale kogu seda asja kohapeal tunnetades ja nähes (Sandra Daroy). Lehmi lüpstakse ööpäevad läbi, vahet pidamata, et jõuaks kõik olemasolevad lehmad masinatest läbi lasta ja maksimaalne kogus piima neilt kätte saada.

• Kõiki (100%) vasikad eemaldadakse koheselt peale sündi ema juurest. Põhjendades seda sellega, et lehmale mitte stressi tekitada. Tuleb välja, et lehmadel siiski tekib stress väärkohtlemise käigus! Lehm kordab sünnitamise läbielamisprotsessi mitmeid kordi, enda lühikese piinarikka elu jooksul. Piinatud elu pikkus sõltub tema piima andmise suutlikkusest. Kui ta ei tooda piisavalt või jääb haigeks, on tema teekond tapamajja lihaks.
  • Või isegi pikem piinaprotsess, mis on kaugetesse lähis-ida riikidesse, lõpututele pikkadele reisidele saatmine, kitsastes, mustades, kohutavates, hirmule ajavates laevades – ELUSANA. Aeglaselt suremas valede temperatuuride käes (nagu juhtus kümnete tuhandete tibudega "nähtamatud loomad" paljastusfilmis). Ja lõpuks kohale jõudes, kui loomad (või linnud) veel elus, kohtleb neid agressiivne tundmatu isik.
  • Need, kes näevad päevavalgust ja lastakse karja, nende lõpp on sama kohutav - kuna tapamajades ei tehta töötajaile kriminaalse tausta uuringut nagu tehakse muudes ettevõtetes, kus töö toimub nt lastega või haiglates.
  • Tapamajades ja farmitööstustes ei tehta kriminaalse tausta uuringut töölistele. Korduvatel juhtudel on töölised olnud psühholoogiliste traumadega/häiretega agressiivsed isikud, vähese treeningu- ja haridusega. Nagu näiteks tapamajade jaoks töötavad kehva hügieeniga veokite juhid, keda enamus ajal nähakse loomade peale karjumas ja neid veokitele peksmas elektri pulkadega. Loomadele ei anta valuvaigisteid, ega tehta midagi rahustavat üleriigilistel reisidel, rääkimata laevades valitsevast olukorrast.
  • Kirjeldatud oludes peetavad lehmad kogevad piina, valu ja depressiooni. Masinad on valusad ja tekitavad haavandeid ja põletikke. Lehmad langevad depressiooni kuna pojad viiakse koheselt ära ja nad ei näe neid kunagi. Sama meie kallite vendadega, abitute meestega ehk pullidega, keda hoitakse salaja kinnistes hoonetes, lihatoodangu jaoks!

Vaadake loomadele silma ja te näete, et nad vajavad meie abi.

• Geneetiliselt oleme sarnased, kuna kirurgias on võimalik asendada inimeste siseorganid sea omadega (sea südameklapid, veenid, isegi südameid jne.). Lehmad on empaatilised olendid nagu lapsed, kes vajavad hoolt ja meie kaitset inimeste eest, kes väärkohtlevad neid.
  • Nõudes kasutatud andmed ja väited on kokku pandud isiklikest kontrollitud kogemustest, salvestistest, tunnistaja kirjadest (sh ametlikest meediakanalistest). Väidete puhul lähtume kogutud materjalidest, teaduslikkest ja logistilistest faktidest. Kogemustest, materjalidest nähtub, et olukord on kuritegelik ja vajab kohest vahelesekkumist, et päästa vaevlevaid loomi !

Vaadake dokumentaalfilmi “Eestimaa süda on kaaperdatud (Rahva südamed)’ ja aidake lõpp teha piinamisele. Lastele tehakse haiget.

NÕUAME:

• Hetkestes suurtööstustes (piim, liha, muna) kinni peetud, piinatud loomad, varjupaikadesse "viia'' ning neile koheselt vajalik abi pakkuda (haavade; haiguste analüüsid, ravi; tõelise toidu (õige toidu), vee puudus; trauma abi).
  • Vastutusele võtta kõik Eestis, loomadega tegelevad suurtööstused. Selliste loomade elamistingimuste eest, mida on näha salvestistes (näidatud antud videodes ülevalpool, kui ka ‘’Nähtamatud Loomade kodulehel’’, mis on mõeldud avaliku infona, kogu eesti rahvale). Vastutusele võtta miinus 20-ne kraadistel talvedel loomade puudulike elamistingimuste ja nende hädakarjete eest aastaringselt, ning kohalike inimnaabrite häirimise, rahu rikkumise ja stressi tekitamise eest. Ning vastutusele võtta loomade tegelike igapäevaste elamistingimuste mitteavalikustamise ja varjamise, Eesti kodanike ja samuti tarbijate eest.
  • Keelustada ja kinni panna, kõik Eestis eksisteerivate loomade/lindude suurfarmindus tööstused (piim, liha, muna), tootmine toiduks ning tapmine, nahaks ja muudeks mitte vajalikeks otstarveteks. Kõiki süütuid, kannatanuid, õrnasid Eesti loomi eemale hoida tulevikus, samadest/sarnastest suur/väike tööstuste omanikest, algsetest rahastajatest ja kohalikest koostööpartneritest.
  • Kinni panna EKSEKO seafarm ja Türi-Arkma Estonia OÜ ja kõik teised suurtööstused Eestis.
  • Sulgeda eesti loomade/lindude “tapamajad” ja lõpetada teiste riikide loomade vastuvõtmine ja tapmine Eesti riigis.
  • Lõpetada lehmade eraldamine vasikatest peale sündi. 100% Lehmasid eraldadakse oma vasikatest (lastest), et piima säilitdada müügiks. Siinkohal lisades, kõigi farmiloomade/lindude eraldamine oma vastsündinutest, ehk EU logistikas nimetatud “off spring” ‘’noortest’’.
  • Kontrollida hetkel tööl olevate isikute kriminaalset tausta, kes on lasknud sellel juhtuda ja keelustada neil töötamast tulevikus loomadega, sest nad on lubanud praegusel piinal toimuda ja sellele kaasa aidanud.
  • UK’s võeti vastu ajalooline seadus ‘ALL LIVE EXPORT BAN’’ MAY, 2024. Lõpetada kõigi eesti loomade (lehmade, pullide, kitsede, lammaste, sigade jne.) ‘’Eksport’’ nuumamiseks, toiduks, kaasaarvatud kohutavatesse (HALAL, USULISTE) rituaal tapaüritustele kaugetele maadele. Loomi veetakse raudlaevadega, kus enamusjaolt ebakõlblikud reisitingimused, valed temperatuurid ning söögi ja joogi puudus. Meie andmetel loomi kohtlevad ebakompetentsed isikud, meie andmetel saadetakse loomi rituaalsetele pühistustele tapmisteks.
  • Pakkuda, harida, suurendada toodangut, kuid ümberlülituda piinamise (st ka piimatoidu) asemel alternatiiv toitudele (Eesti kaerast, Eesti tatrast, Eesti kartulist toodetud jne. piima toidud). Lülituda ümber Eestis võimalikele toodetavatele taimepiima, -juustu, -või, -koore ja toidu saadustele ja see kättesaadavamaks teha tavainimestele, kõigis suurasustustes ja külapoodides, ning koolides. Pakkuda tapmisetta lahendusi, lemmikloomade toiduks. Neid on olemas juba maailmas, aga piisavalt nõudlust pole.
  • Keelustada kõik liha-, piima-, muna- suurtööstused, tootmised. Sätestada kodu (oma pere) farmidele (muna, piim) toodanguks, väärikad, loomi kaitsvad, õiged eetikad, et ära hoida loomade kuritarvitamine, varalise kasumi saamise nimel. Aeg olla aus. Ei ole see mingi (WEF) taoline propaganda. Lihtsalt kogemused on näidanud, et alati kui asi muutub äriks või müügiks, siis algab uuesti loomade kurnamine, et tootlikust säilitada aina suurenevale klientuurile. Loomad pole masinad. Nende piim peab jääma ka oma lapsele.

Lisaks, siinkohapeal vastutusele võtta ‘Eesti Loomakaitse Selts’ https://loomakaitse.ee/ , kes kontrollib eestis farmi eetikaga ja loomade heaoluga seoses probleeme.

• Üleüldiselt, keelustada Eestis kõigi loomaliikide toiduks nuumamine; Sundrasestamine; Eksport (välisriikidesse) ja edasi müük suurtele tööstustele. (Pullid, lehmad, lambad, kitsed, sead, jänesed, haned, kanad jne.) ja nende noored, “off spring” ehk lapsed.

LISA VIDEO:

5. MIDA TEGELIKULT SÜÜA? Loomsed toidud (LIHA, PIIM, MUNA) biokeemiliselt võttes on tegelikult kahjulikud inimorganismile kuna nad sisaldavad teise olendi lihastes olevaid ANTI-KEHASID, ning tiinetelt (inglise seaduses rasedatelt) loomalt saadud naishormoone jne. NB! Põhiline põhjus inimeste kiirhaigestumisele ja vananemisele on piimas oleva mürgise kaltsiumi ladestumine inimese liigestele, mis tekitab vanaduses liigeste probleeme ja haigusi. Järgnev liha/piima korporatsiooni vale, et rohkem tooteid müüa. ''HARI ENNAST NAGU ''ISEMÕTLEV, ENDAST LUGUPIDAV, INTELLIGENTNE INIMENE, KES EI JÄRGI KARJA MENTALITEETI". PROTEIINI PÄRITOLU ON HOOPIS TEISTEST TOITUDEST JA TOODETAKSE KEHAS, AINULT ORGANITE POOLT'. Toiduvalik on suur ja lõpmatu, kui lülitud ümber taimsele toidule (Oad; Läätsed; Sadu sorti seeni; Tatar; Kartul; Juurviljad; Tervislikud taimsed piima toidud (võid, juustud) /magustoidud; Kastmed; Supid; Pastad; Leivad; Hapendatud pro-biootikumide/bakterite rikkad toidud, mis on päris (vana) eestlaste toit ja need ka noorendavad). HARI ENNAST.

KUI HARID ENNAST, siis oled teadlik, et pole vaja ainult samu kolme sorti surnuid loomi kogu elu süüa (sama menüü) – et, POLE VAJA SÜÜA PIINATUID, VAEVLEVAID, ENDA VIRTSA SEES VEDELEVAID LOOMI. INFORMATSIOONI ON INTERNETIS LÕPMATULT JA TASUTA.

ROHKEM INFOT: www.eestimaasüda.com

Tänud: (Kirjavead kontrollitud Rando ja Agnes poolt).

986 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Allkirjastada saab vähemalt 16-aastane Eesti alaline elanik.
🚫Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.🚫

Olen lugenud läbi algatuse "NÕUE – LÕPETADA LOOMADE-LASTE PIINAMINE" ja avaldan toetust oma allkirjaga.