Miks Eesti maa on välismaalastele müügis?

Aare Sisask,
ALLKIRJASTA

990 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Küsimus kõigile, rahvuslastele, eriti aga EKRE-le, kel paistab igatsorti tingel-tangeliga, kusjuures muidu vägagi olulise "tingel-tangeliga" rohkem tegemist olevat, kui tõeliselt prioriteetse küsimusega, ning prioriteet on eesti rahvuse, keele ja kultuuri säilimine läbi aegade.

Oletame, et 20% Eesti maast kuulub välismaa investoritele, võõrkodakondsetele või lausa härra Jumala poolt väljavalitud topeltkodakondsetele ( teistele on ju siin riigis topeltkodakondsus seadusega vist lausa keelatud ). Kas me oleme siis ca. ( topeltkodakondsed! ) 80% iseseisvad?

Võrdleme Ukrainat: https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2022/09/13/fact-check-ukraines-president-did-not-sell-farmland-us-companies/7942775001/ Fact check: False claim that President Zelenskyy sold huge amount of land in Ukraine to US companies

The claim is baseless. Under Ukrainian law, foreign entities cannot own land. The president does not have the power to sell land, according to Frederic Mousseau, policy director at the progressive think tank Oakland Institute.

Kui Venemaa Eestit ründab, las lähevad sõtta need, näiteks võibolla siis Black Rock ja CO. , poliitikud ja ärimehed, kes Eestis fosforiiti kaevavad ja üliaeglaselt taastuvat turvast välismaale ( !!! ) müüvad ja rahvale kuuluvaid riigimetsi jälle välismaale müüvad, mitte "valgest neegrist" pärismaalane, kes neis kompaniides "maavarade omanikena" füüsilist tööd võibolla heal juhul lausa "loodusvarade väärindajatena" saavad. Ülejäänutele piisab soolakärbikust marodööride vastu ja pudelist viinast ja pakist suitsust, mida ükskõik kumma poole sõjarditele meelerahustuseks pakkuda, kui nad läbi astuvad ja mingil põhjusel, näiteks, et sa pole piisavalt patrioot, ei ole nõus hakkama mitte enam isegi metsavennaks, vaid raiesmikuvennaks ja nendega koos poliitikute ja kaevanduseomanike kaitseks inimesi ei tapa, pahurad tunduvad olevat.

990 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Allkirjastada saab vähemalt 16-aastane Eesti alaline elanik.
🚫Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.🚫

Olen lugenud läbi algatuse "Miks Eesti maa on välismaalastele müügis?" ja avaldan toetust oma allkirjaga.