Riigikogulastele miinimumpalk

Leilysemjonova26,

Riigikogulastele miinimumpalk

Eesti rahvas on väsinud omast taskust maksma inimestele kes MEIE heaolu eest ei pinguta. Tundub,et riigikogu on vaid koht kus on hea ja mugav suurt raha saada.

Ettepanek -

Arvan, et sellise palga puhul oleks valmis Riigikogus töötama küll vast ainult sellised inimesed, kes tõeliselt valutavad südant eesti rahva saatuse pärast ja püüavad päästa Eestimaad hāvitajate küünte vahelt.

Põhjendus -

Kes hääletasid eelmise aasta tohutu aktsiisitõusu poolt need riigikogulased peaksid oma palgast riigikassasse laekumata jäänud miljonid kinni maksma. Rahvas ei ole süüdi riigikogu halvasti tehtud töö tulemustes.

Kas tahad selle algatuse edasise käekäiguga kursis olla?

1. Anniki Tropp

Eesti riigi eest vastutajaid peaks motiveerima raha asemel Eesti üleüldine hea käekäik.

Riigikogulastele miinimumpalk on olnud minu mõte juba mitu head aastat.

1. Piret Sipria

Aga miks ei võiks rahva esindamine olla tasuta?

Riigikogust on saanud pensionikindlustus endistele sportlastele, kultuuri- ja avaliku elu tegelastele jt. Aatelisi poliitikuid jääb aina vähemaks. Kogu aur läheb erakondadel sellele, kes kellele vingemalt ära paneb. Piinlik on vaadata tühje istekohti istungisaalis. Kas aga miinimumpalk? Minu meelest võiksid rahvasaadikud täita oma missiooni tasuta. Kulud, mis seotud "pidevate kohtumistega valijatega" saab katta esinduskuludest.