Pole kunagi digiallkirjastanud? Proovi siin!

Maarja-Leena Saar,
Peatatud: 21 allkirja

979 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Peatatud: 21 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Kuna allkirjade kogumise algusest on möödas rohkem kui poolteist aastat, pole võimalik enam algatust uuesti allkirjastamisele saata. Seni kogutud allkirjad on ka anonüümitud.

Selle katsetamiseks mõeldud algatuse juures on Sul võimalus proovida digiallkirjastamist.
Digiallkirjastada on võimalik mobiil ID ja ID kaardi abil. Allkirja saab anda ja tagasi võtta.

Kui tekib küsimusi, siis palun võta meiega tagasisideakna kaudu ühendust (vaata paremal allnurgas on küsimärgiga ikoon - kliki seal!) ja leiame koos vastused.

Heade soovidega,
rahvaalgatus.ee

1. Aitäh

Aitäh

1. Suur tänu!

Testitud ja töötab.

1. Probleem hetkel id-nipuga

Praegusel hetkel Estobuntu ja Firefoxiga just id-kaardi link kahjuks ei toimi. Kõik blokkijad jmt on välja lülitatud. Proovin ka Windowsiga edaspidi. Varemalt on toiminud.

1. Kahjuks ei toimi id-nupp ka Windowsis Firefoxiga. Seega on probleem ikkagi portaalipoolne või tarkvaraline. Samas mobiil-id nupp toimib siin ja seal. Mina aga seda teenust ei kasuta.

2. Exploreriga kahjuks ei saa isegi praegu sisse logida id-kaardi abil, hääletamisest rääkimata. Viga pidavat olema süsteemipoolne ikkagi ehk siis portaalis ilmselt.

3. Täname tähelepanu juhtimast! Allkirjastamine toimib. Tõrge oli veateate kuvamises. Kui tekib uusi küsimusi, siis palun andke tagasisidet ekraanil all paremal nurgas oleval küsimärgil klikates. Nii jõuab info arendusmeeskonnani kõige kiiremini.

2. Digiallkirjastamiseks on loodud eraldi alaleht

Uus leht on leitav siit: https://rahvaalgatus.ee/digiallkiri Jagage julgelt, katsetage julelt.

Olen lugenud läbi algatuse "Pole kunagi digiallkirjastanud? Proovi siin!" ja avaldan toetust oma allkirjaga.